Fostul avocat al lui Donald Trump a fost reţinut de poliţie

Michael Cohen, fostul avocat personal al preşedintelui Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a fost luat în custodia poliţiei, relatează Reuters.

RomaniaTV.net
09 iul. 2020, 19:01
Fostul avocat al lui Donald Trump a fost reţinut de poliţie

Acesta a fost condamnat la trei ani de închisoare, dintre care a făcut doar un an. Fostul avocat a fost eliberat din închisoarea federală în luna mai din cauza îngrijorărilor privind expunerea la coronavirus.

Citeşte şi: Fostul avocat al lui Trump, eliberat din închisoare şi plasat în arest la domiciliu ca să nu se infecteze cu COVID-19

Michael Cohen a pledat vinovat pentru implicarea în plăţile efectuate de către Donald Trump către două femei cu care acesta ar fi avut relaţie. De asemenea, acesta a pledat vinovat şi pentru că a minţit în Congres despre un proiect imobiliar din Rusia, în cadrul investigaţiei privind ingerinţele ruse în scrutinul prezindenţial american.

În august 2018, avocatul a pledat vinovat pentru alte acuzaţii referitoare la delicte federale asociate companiilor taxi pe care le deţine, fraudelor bancare şi colaborării cu echipa electorală a lui Donald Trump.