Fost director al INML, anunţ despre cauza morţii Cristinei Ţopescu: „Durează două-trei săptămâni”

Vladimir Beliş, fostul director al Institului Naţional de Medicină Legală (INML), a dezvăluit, din punctul său de vedere, cauza decesului jurnalistei Cristina Ţopescu. Acesta a analizat informaţiile din spaţiul public şi a ajuns la o concluzie. 

RomaniaTV.net
13 ian. 2020, 17:04
Fost director al INML, anunţ despre cauza morţii Cristinei Ţopescu: „Durează două-trei săptămâni”

„Diagnosticul de infarct nu va putea fi pus decât după efectuarea unei cercetări histopatologice. Durează două-trei săptămâni, până se va putea stabili. După starerea de agitație pe care înțeleg că o avea, din informațiile pe care le am de la televizor, ar putea fi o cauză de infarct miocardic (…) Starea de neliniște poate fi una dintre cauzele care să declanșeze o insuficiență cardiacă”, a afirmat Vladimir Beliș, fost director al INML.

Citeşte şi: Ce avere avea Cristina Ţopescu. Cât câştiga şi ce afaceri avea fiica lui Cristina Ţopescu

Conform fostului director al INML, cauza morţii va fi stabilită abia după două-trei săptămâni, iar din punctul său de vedere, este posibil ca jurnalistă să fi făcut un infarct miocardic.

Citeşte şi: Adriana Bahmuţeanu, detalii din viaţa jurnalistei Cristina Ţopescu! „Şi-a găsit sfârşitul singură, cum i-au fost ultimii ani”

Cristina Țopescu a murit la vârsta de 59 de ani. Anunțul a fost făcut duminica seara, de surse apropiate familiei jurnalistei. Aceasta a fost găsită fără viaţa în locuinţa din oraşul Otopeni. Autorităţile au fost anunţate de către o vecină, care a declarat că nu a mai văzut-o pe jurnalistă de trei săptămâni, mai mult decât atât aceasta nu a mai răspuns la telefon de pe 23 decembrie.