Fostul ginere al lui Traian Băsescu are o familie fericită. Syda s-a recăsătorit şi are o fetiţă

Fostul ginere al lui Traian Băsescu are o familie fericită. Bogdan Ionescu sau Syda, aşa cum i se spune, este un tată şi un bărbat împlinit. După divorţul de Elena Băsescu, s-a recăsătorit cu Sheila Giafer, care, în urmă cu câteva luni, a născut o fetiţă.

25 apr. 2022, 11:55

Fostul ginere al lui Traian Băsescu are o familie fericită. În luna ianuarie a acestui an, Bogdan Ionescu a devenit din nou tată, soția lui, Sheila Giafer a adus pe lume o fetiță, care a primit un nume special, Annelise.

Citeşte şi: Elena Băsescu, de nerecunoscut pe reţelele de socializare! Transformare uluitoare a fiicei lui Traian Băsescu

Fostul ginere al lui Traian Băsescu are o familie fericită

De Paște, Bogdan Ionescu a publicat pe Instagram câteva imagini cu mezina familiei, dar și cu soția lui. Sheila, turcoaică supranumită „regina imobiliarelor”, arată foarte bine la patru luni după ce a născut.

Syda și Sheila s-au căsătorit religios în Turcia, iar petrecerea de nuntă a avut loc în unul dintre cele mai exclusiviste locuri din Istanbul, Cirigan Palace Kempinski, un superb palat de pe malul Bosforului.

Soția lui Bogdan Ionescu a rămas însărcinată la puțin timp de la oficializarea căsătoriei, iar la data de 20 ianuarie 2022 a adus pe lume primul copil al cuplului, o fetiță pe nume Annalise.

Bogdan Ionescu și Elena Băsescu, fata cea mică a fostului președinte al României, Traian Băsescu, au fost căsătoriți patru ani. În 2016, însă, au decis să pună capăt mariajului lor.

Cei doi au un băiețel și o fetiță, Sofia Anais (născută pe 1 septembrie 2013) şi Traian Junior (născut pe 31 ianuarie 2015), care locuiesc cu mama lor.

EBa mai are o fetiță, Anastasia, din relația cu Cătălin Tomată. Bogdan Ionescu și Sheila Giafer s-au căsătorit în octombrie 2020, iar în ianuarie 2022 a venit pe lume fiica lor.