Fostul iubit al lui Halle Berry, DESFIGURAT după bătaia cu actualul partener al actriţei FOTO

Fostul iubit al actriţei Halle Berry, Gabriel Aubry, a încasat o bătaie zdravănă de la actualul partener al vedetei, Olivier Martinez. Imaginile cu Aubry în care apare cu fața tumefiată și ochii vineți au fost făcute publice.

RomaniaTV.net
28 nov. 2012, 21:10
Fostul iubit al lui Halle Berry, DESFIGURAT după bătaia cu actualul partener al actriţei FOTO

Top modelul canadian Gabriel Aubry, fostul iubit al actriţei Halle Berry, a avut o altercaţie cu actualul logodnic al artistei americane, actorul francez Olivier Martinez. În urma disputei, Aubry s-a ales cu ochii vineți, zgârieturi pe nas și buza spartă, iar Martinez cu o mână ruptă şi răni în jurul gâtului, potrivit libertatea.ro.

Potrivit site-ului TMZ.com, Martinez, în vârstă de 46 de ani, l-a abordat pe Aubry, în vârstă de 36 de ani, pentru a sta puţin de vorbă, însă cei doi bărbaţi au început să se bată. Ambii au fost răniţi.

După ce a fost externat, Aubry a fost arestat pentru violenţe fizice, a declarat Andrew Smith, de la Poliţia din Los Angeles. Cauţiunea a fost stabilită la 20.000 de dolari. Potrivit site-ului TMZ.com, Gabriel Aubry a fost eliberat ulterior.

În plus, revista People susţine că un ordin de restricţie a fost emis pe numele modelului Gabriel Aubry, care îi interzice acestuia să se apropie la o distanţă mai mică de 91 de metri de Halle Berry, Olivier Martinez şi Nahla.