A murit fosta glorie dinamovistă Constantin David „Flencea”: „L-am îngropat în sac”

Este doliu în lumea sportivă, după ce fostul campion cu Dinamo, Constantin David ”Flencea„, s-a stins din viață la vârsta de 79 de ani. Bărbatul se infectase cu noul coronavirus.

30 mart. 2021, 09:59
A murit fosta glorie dinamovistă Constantin David „Flencea”: „L-am îngropat în sac”

A murit o mare glorie dinamovistă. Doliu la Dinamo, după ce fostul sportiv Constantin David ”Flencea” a murit la vârsta de 79 de anu. Bărbatul contractase noul coronavirus și s-a stins din viață pe patul pe spital.

„S-a dus si „Flencea”! Extrema stanga la Dinamo Bucuresti la inceputul anilor 60, Constantin David (79 de ani), „Flencea” pentru apropiati, a plecat dintre noi intr-o lume mai buna. „Flencea” a prins acea generatie de campioni dinamovisti, pregatita de Traian Ionescu si Dumitru Nicolae Nicusor, unde straluceau, printre altii, Ion si Lica Nunweiller, Ion Pircalab, Ene II, Piti Varga, Titi Fratila, Datcu si Utu. Dumnezeu sa-l odihneasca!” a anuntat ofiterul de presa al lui Dinamo, Ionel Culina.

A murit Constantin David „Flencea”: „E teribil, nu pot să cred că s-a dus”

David a castigat patru titluri alaturi de echipa din „Stefan cel Mare” si o Cupa a Romaniei, trofeu obtinut in fata rivalei din Ghencea.

„A facut Covid, l-am dus la spital la Municipal, iar acolo. E teribil! Nu pot sa concep ca s-a dus, viata nu ne iarta. Avea stimulator cardiac, ii scazuse tensiunea, riscam sa-l pierdem din acel moment. Regimul de inmormantare a fost strict, o intreaga zapaceala. L-am inmormantat in aceeasi zi, in sac, nici nu mai vreau sa vorbesc despre asta. Multumim tuturor celor care nu l-au uitat si aveti grija de dumneavoastra”, a marturisit pentru Gsp.ro fratele fostului dinamovist, Dan David.

Citeşte şi: Sporturile din care se recrutează structurile de apărare ale statului! Amatto Zaharia: „Se angajează la Interne, la Apărare, la Brigada Antitero, SRI sau SIE!”


loading...