Fostul medic al lui Traian Băsescu, găsit mort în casă. Cadavrul intrase în descompunere

Doctorul Doru Mihail Dinu Cristea avea 76 de ani și trăia singur de câțiva ani. La momentul descoperirii cadavrului, acesta era deja în putrefacție, iar anchetatorii cred că a murit în urmă cu câteva luni.

25 nov. 2023, 23:16
Fostul medic al lui Traian Băsescu, găsit mort în casă. Cadavrul intrase în descompunere
Doliu în familia lui Traian Băsescu. EBA a anunţat vestea tragică: "Drum lin, Ana!"

Doru Mihail Dinu Cristea, doctor de medicină internă, a fost găsit, săptămâna trecută, decedat în locuința sa din satul Cârciumărești, comuna Leordeni, anunță jurnaluldearges.ro. Descoperirea a fost făcută după câteva luni de la moartea medicului fostului președinte Traian Băsescu, întrucât cadavrul era în putrefacție.

Citește și: Viorel Lis, declarații emoționante despre soția lui, Oana: “Nu mă așteptam să rămână lângă mine”

Doctorul Doru Mihail Dinu Cristea avea 76 de ani și trăia singur de câțiva ani. Avea trei copii, plecați toți peste hotare, în Canada și Germania. În ultima perioadă nu mai fusese văzut nici de vecini. Aceștia i-au povestit preotului că au încercat în zadar să ia legătura cu doctorul în urmă cu câteva săptămâni. Abia zilele trecute, poliția a forțat ușa de la intrarea în casă după ce i-a contactat pe copiii medicului. În casă au găsit un cadavru mumificat.

Citește și: Șase obiceiuri sănătoase pe care să le adopți ca să ajungi să trăiești peste 100 de ani. Ce arată rezultatele celui mai recent studiu

Înainte de a se retrage la Leordeni, fostul doctor a avut cabinet individual de medicină internă în Sectorul 5 din București și a fost o perioadă chiar medicul lui Traian Băsescu, după cum a mărturisit el însuși, în urmă cu un an, unei persoane în care avea încredere.