Fostul ministru al Educației, Liviu Pop, a investit „pe genunche” mii de euro în criptomonede românești. A pierdut tot

Fostul ministrul al Educației, Liviu Pop, a investit 5.000 de euro în criptomonede pe când era senator al României. Acest lucru apare în ultima sa declarație de avere, pe care a depus-o în anul 2020, când era senator.

24 ian. 2024, 16:58
Fostul ministru al Educației, Liviu Pop, a investit „pe genunche” mii de euro în criptomonede românești. A pierdut tot

Fostul ministru PSD al Educaţiei Liviu Pop – posibil viitor candidat la primăria Baia Mare cu sprijinul AUR – a investit mii de euro în criptomonede româneşti. A pierdut toţi banii pentru că aceste criptomonede nu mai au nicio valoare, scrie Newsweek.

Potrivit documentului pe care îl prezentăm mai jos, Liviu Pop a investit suma de 5.000 de euro. Declarația AICI

Liviu Pop specifică faptul că a investit acești bani cumpărând 500.000 de Betra Coin în anul 2020. După cum se vede mai sus, criptomoneda a fost lansată în județul Ilfov, de lângă București. Liviu Pop a rămas urgent fără bani.

Mesajul transmis de Liviu Pop, noul președinte APP: „Pentru domnul Codrin Ștefănescu va urma o perioadă în care medicii, Dumnezeu și voința sa vor decide finalitatea!”

Potrivit graficului de mai jos, criptomoneda nu mai are nicio valoare din septembrie 2020. Liviu Pop a declarat, pentru Newsweek România, că a investit în criptomonede pentru că „erau primele românești”. El a susținit că a vândut criptomonedele în 2021 și nu a pierdut banii. După cum se vede din graficul de mai jos acest lucru nu este posibil, deoarece moneda a dispărut în septembrie 2020.

Mai sus aveți declarația de avere a lui Liviu Pop în care scrie că, în calitate de senator, a investit în criptomonede.

Criptomonedele sunt cel puțin controversate și un prilej pentru diverși indivizi de a se îmbogăți pe seama unor naivi.

Liviu Pop susține că a investit în criptomonedele românești pentru a susține afacerile locale. A pierdut toți banii în câteva luni.

Dar, faptul că un fost ministru al Educației a căzut pradă tentației de a se îmbogăți rapid, prin nemuncă, spune multe despre acesta.

Citeşte şi:
Marcel Ciolacu, anunţ despre pensii şi salarii de Mica Unire: „Românii nu mai așteaptă de la liderii lor tăieri de panglici și hore”

Liviu Pop este un profesor de matematică din Baia Mare. El a fost în două rânduri ministru al Educației. Liviu Marian: în perioada 29 iunie 2017–29 ianuarie 2018 și perioada 16 mai–29 iulie 2012 a fost ministru al Educației, Cercetării și Tineretului.

 

 

Pop a inventat un compendiu unic și plin de greșeli. În septembrie 2017, Ministerul Educației a lansat un compendiu pentru elevii de clasa a V-a, un manual pentru mai multe discipline, care să înlocuiască la ore, timp de 8 săptămâni, manualele specifice fiecărei discipline, care nu au fost încă editate. Compendiul a fost plin de greșeli.

Pop nu a mai prins listele de senator al PSD în 2020. El a anunțat că va candida la primăria Baia Mare și încearcă să primească sprijinul AUR, condus de George Simion.