Mesajul transmis de Liviu Pop, noul președinte APP: „Pentru domnul Codrin Ștefănescu va urma o perioadă în care medicii, Dumnezeu și voința sa vor decide finalitatea!”

Liviu Pop, noul președinte al partidului Alianța Pentru Patrie, a transmis un mesaj după ce Codrin Ștefănescu a anunțat că este nevoit să se retragă din politică, din cauza unor probleme de sănătate.

15 ian. 2023, 12:18
Mesajul transmis de Liviu Pop, noul președinte APP: „Pentru domnul Codrin Ștefănescu va urma o perioadă în care medicii, Dumnezeu și voința sa vor decide finalitatea!”

Liviu Pop a transmis sâmbătă un mesaj în care a anunțat că al său coleg de partid Codrin Ștefănescu este grav bolnav și trebuie să se concentreze să lupte pentru viața sa.

Codrin Ștefănescu, președintele Partidului Alianța pentru Patrie (APP), a anunțat pe 13 ianuarie că se retrage temporar din viața politică, din motive medicale. Acesta anunță că îl susține pe Liviu Pop, fost ministrul al educației, pentru conducerea APP.

Citiți și: ŞOC ÎN POLITICĂ Codrin Ştefănescu îşi anunţă retragerea din partid: „Va continua misiunea de recuperare a României din mâinile trădătorilor şi duşmanilor de neam”

Noi, cei din Alianța Pentru Patrie, la solicitarea expresă a domnului Codrin Ștefănescu, ne-am reunit pe data de 13 ianuarie 2023, într-o ședință a Congresului Național Extraordinar. Domnul Codrin Ștefănescu a prezidat și a condus pe tot parcursul ei, lucrările acestei ședințe extraordinare.

Din păcate am aflat vestea cumplită că este foarte grav bolnav și că în perioada imediat următoare va parcurge durerosul traseu al unor investigații și tratamente medicale, existând posibilitatea chiar și a unei intervenții chirurgicale.

Pentru domnul Codrin Ștefănescu va urma o perioadă în care medicii, Dumnezeu și voința sa vor decide finalitatea. Cert este că, așa cum este specific caracterului său de luptător, a vrut să clarifice și să lase totul pus la punct în ceea ce privește Alianța Pentru Patrie, funcționarea sa și activitatea familiei sale politice.

La propunerea domnului Codrin Ștefănescu, și ca să-l citez ”camaradul meu cu care am dus foarte multe bătălii politice de-a lungul anilor”, eu Liviu Marian Pop am fost ales cu majoritate de voturi, să preiau funcția de Președinte interimar al A.P.P. La propunerea mea și cu votul unanim, domnul Codrin Ștefănescu a fost ales Președinte de onoare al A.P.P.

Tot prin vot majoritar a fost aleasă și noua echipă de conducere la nivel național a A.P.P. și data la care va avea loc Congresul Național al A.P.P.: 1 iulie 2023. Domnul Codrin Ștefănescu ne-a asigurat pe toți cei prezenți la Congresul Național Extraordinar al A.P.P. că va lupta pentru viața sa și va face tot ceea ce ține de el să izbândească, pentru a fi prezent la Congresul Național din iulie.

Iar noi, familia sa politică din A.P.P. l-am asigurat că îi suntem alături până la capăt, așa cum ne-a spus și el! Orice ar fi! Multă sănătate Codrin Ștefănescu și Dumnezeu să te ocrotească și să tea jute să te întorci sănătos în A.P.P.! Noi te vrem și te așteptăm!” a transmis Liviu Pop pe pagina de Facebook Alianța pentru Patrie.

Citiți și: Monica Pop critică decizia lui Codrin Ștefănescu de a se retrage din politică din cauza problemelor de sănătate: ”Nu așa trebuie privite lucrurile”