Fostul ministru de Interne Ioan Rus, dezvăluiri despre întâlnirea cu Laura Codruţa Kovesi

Fostul ministru de Interne Ioan Rus rupe tăcerea! Deşi a dezminţit că ar fi fost acasă la Gabriel Oprea în seara alegerilor prezidenţiale din 2009, Rus a amintit însă de o întâlnire cu şefa DNA de la Bruxelles. Fostul ministru a mărturisit la România TV că nu a fost o întâlnire tete-a-tete, alături de el şi Laura Codruţa Kovesi fiind şi alţi miniştri. 

26 apr. 2017, 07:03
Fostul ministru de Interne Ioan Rus, dezvăluiri despre întâlnirea cu Laura Codruţa Kovesi

Doamna Kovesi nu a fost niciodata la mine acasa. Nici in Cluj, nici la Bucuresti. De asemenea, nici eu nu am fost invitat la dansa acasa…la Bruxelles m-am intalnit cu dansa. Eram in Bruxelles in drum spre Paris. am invitat-o la o cafea, nu eram singur..eram mai multi.mai era inca un ministru din Guvernul Romaniei, mai erau secretari de stat care erau cu alta treaba. Nu am avut mandat sa ii propun sa vina pe o alta functie inapoi in Bucuresti, nici de la premier, nici de la nimeni. pur si simplu am fost 4 ani ministru de Interne, am lucrat cu dansa si am vazut-o„, a declarat Ioan Rus la România TV

Dan Andronic a povestit la România TV că Laura Codruţa Kovesi mergea acasă la Ioan Rus:

E un moment în care toată lumea trebuie să spună adevărul, e un moment propice. Am spus că s-ar putea să mai apară surprize. E o încrengătură mult mai adâncă decât ce am văzut acasă la Oprea. Sunt lucruri mult mai grave. Grupul de la Cluj era prezent doar prin reprezentanţi ca Dîncu sau domnul Ioan Rus. Kovesi mergea acasă la Rus, eu aşa am primit informaţii„, a declarat Dan Andronic.