Fostul ministru, transportat cu elicopterul la un spital din Bucureşti. Care este starea lui Ion Ştefan

Ion Ştefan a suferit miercuri un teribil accident, când o macara l-a lovit pe fostul ministru, care a căzut de la o înălţime de aproximativ 3 metri.

01 apr. 2021, 10:52
Fostul ministru, transportat cu elicopterul la un spital din Bucureşti. Care este starea lui Ion Ştefan

Fostul ministru al Dezvoltării în Guvernul Orban se află în continuare în stare gravă, dar stabilă, este conștient și cooperant, potrivit medicilor, care au decis transferul său, cu elicopterul, la Bucureşti.

Poliția a deschis un dosar de cercetare penală după accidentul grav suferit. Raportul specialiștilor a confirmat că Ștefan a fost lovit de o macara, pe un șantier.

Alerta a fost dată prin 112, potrivit comunicatului IPJ Vrancea, citat de Realitatea de Vrancea.

Fostul ministru, accidentat în propriul şantier

„O persoana a fost accidentată în timp ce se afla în curtea unei societăţi comerciale de pe raza municipiului. Cu ocazia deplasării la faţa locului s-a constatat că un bărbat, în vârstă de 51 de ani, a fost lovit, în timp ce o altă persoană manevra o automacara, intenţionând să mute un utilaj. Aceasta a fost transportată cu ambulanţă la o unitate medicală, în vederea primirii îngrijirilor necesare”, a transmis IPJ Vrancea.

În urma accidentului, poliţiştii au deschis dosar penal, în care se efectuează cercetări pentru „neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă şi vătămare corporală din culpă”.

Ion Ştefan a fost accidentat în timp ce se afla în incinta societăţii pe care o deţine familia sa pentru a verifica stadiul unor lucrări de modernizare.

Citeşte şi: Viorica Dăncilă, despre înfiinţarea unui nou partid: „Sunt mulţi social-democraţi în afara PSD”