Fostul pilot Daniel Onoriu, în arest la domiciliu după ce a incendiat maşina fostei iubite

Judecătoria Sectorului 1 a decis, duminică, plasarea în arest la domiciliu a fostului pilot de curse Daniel Onoriu, în dosarul privind incendierea maşinii fostei sale iubite, în care este acuzat de infracţiunea de distrugere care poate pune în pericol persoane.

RomaniaTV.net
09 apr. 2017, 11:44
Fostul pilot Daniel Onoriu, în arest la domiciliu după ce a incendiat maşina fostei iubite

Judecătorul de drepturi şi libertăţi a admis astfel propunerea de arestare la domiciliu formulată de procurorii Parchetului Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti, după ce poliţiştii l-au reţinut sâmbătă pe Daniel Onoriu.

„Dispune luarea măsurii arestului la domiciliu faţă de inculpatul Onoriu Daniel Cătălin, pe o durată de 30 de zile, de la data de 09.04.2017 până la data de 08.05.2017, inclusiv. În baza art. 221 alin. (1) Cod procedură penală, impune inculpatului obligaţia de a nu părăsi imobilul din Bucureşti (…) fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza”, se arată în decizia instanţei.

Pe durata arestului la domiciliu, Daniel Onoriu este obligat să se prezinte în faţa anchetatorilor şi a instanţei de fiecare dată când este chemat.

Daniel Onoriu are interdicţie de a comunica cu fosta sa iubită sau cu membrii familiei acesteia, precum şi cu martorii din dosar.

Decizia Judecătoriei Sectorului 1 nu este definitivă şi poate fi contestată la Tribunalul Bucureşti.

Daniel Onoriu este acuzat de distrugerea, degradarea sau aducerea în stare de neîntrebuinţare a unui bun, săvârşită prin incendiere, explozie ori prin orice alt asemenea mijloc şi dacă este de natură să pună în pericol alte persoane sau bunuri, infracţiune care se pedepseşte cu închisoarea de la doi la şapte ani.