Fostul preot Cristian Pomohaci, declaraţie surprinzătoare: Mie nu-mi plac sarbatorile! Nici sărbătoarea Crăciunului n-o iubeam!

Fostul preot şi cântăreţ Cristian Pomohaci a mărturisit că nu-i plac sărbătorile. Nici Craciunul nu-i trezeste amintiri prea frumoase. "E atat de greu sa fii singur de sarbatori incat nici nu va puteti explica ce inseamna povara sarbatorilor singur", a spus Pomohaci.

04 ian. 2023, 11:29
Fostul preot Cristian Pomohaci, declaraţie surprinzătoare: Mie nu-mi plac sarbatorile! Nici sărbătoarea Crăciunului n-o iubeam!

Cristian Pomohaci marturiseste ca sarbatorile nu sunt deloc fericite din cauza faptului ca este singur. Nici Craciunul nu este o perioadă bună pentru că ii trezeste amintiri neplacute din copilarie.

Mie nu-mi plac sarbatorile! E atat de greu sa fii singur de sarbatori incat nici nu va puteti explica ce inseamna povara sarbatorilor singur. Dar ma ascund in multime si atunci parca mai impart din ceea ce inseamna singuratate. Nici cand eram mic nu iubeam sarbatorile de Craciun, doar cand am crescut putin si mergeam la colindat cand faceam niste bani din care imi cumparam lucruri mici. Dar ca sa mergem la colindat, trebuia sa depunem efort sa-i induplecam pe parinti sa ne lase, incat nici nu ma mai puteam bucura de sarbatoarea colindului.

Citeşte şi: Răspopitul Pomohaci, acuzat de BOR că oficiază slujbe fără să aibă dreptul şi denunţat pentru „port ilegal de uniformă” : „A continuat să mimeze preoţia şi face slujbe în garajul casei personale”

Ne punea sa luam omatul din ocol cu saniuta si sa-l dam afara, trebuia sa taiem lemnele, si salata de boeuf trebuia sa facem. Cand imi aduc aminte, astazi, eu nu mai mananc salata de boeuf. Astazi, pot sa spun ca preot ca ma bucur de sarbatori si strig in gura mare sa nu uitam ca sarbatoarea are un sarbatorit intotdeauna, aceea a nasterii Domnului.”, a marturisit Cristian Pomohaci, pentru starpopular.ro.

Citeşte şi: Cristian Pomohaci, implicat într-un nou scandal. Cum a fost umilit fostul preot de vicepresedintele CJ Braşov: „A fost acuzat de pedofilie”