Fostul primar Adrian Inimăroiu, prădat de hoţi. Poliţiştii au reţinut un bărbat

Fostul primar al sectorului 4 al Capitalei, Adrian Inimăroiu, a fost prădat de hoţi. Locuinţa fostului edil a fost spartă, acesta fiind "uşurat", printre altele, de două biciclete şi mai multe sticle de băutură. Hoţul, un bărbat de 31 de ani, a fost reţinut, miercuri, pe Şoseaua Colentina, de poliţiştii Secţiei 10.

RomaniaTV.net
08 nov. 2012, 11:53
Fostul primar Adrian Inimăroiu, prădat de hoţi. Poliţiştii au reţinut un bărbat

Potrivit anchetatorilor, Marin Moraru, în vârstă de 31 de ani, este bănuit de şase spargeri de locuinţe, între care şi casa lui Inimăroiu, scrie Mediafax.

Fostul primar a fost prădat după ce hoţul s-a căţărat până în dreptul ferestrelor unde, după ce au forţat încuietorilor a intrat în casă şi a luat o colecţie de monede, un blat din marmură, două biciclete şi mai multe sticle cu băutură, prejudiciul fiind evaluat la aproximativ 6.000 de lei.

Poliţiştii susţin că Moraru este bănuit de alte cinci spargeri, în urma cărora a furat aparatură electronică, materiale de construcţii şi bani.

În anul 2007, Marin Moraru a fost condamnat la şase ani şi jumătate de închisoare pentru tâlhărie, fiind eliberat condiţionat, în martie 2011, cu aproximativ doi ani mai devreme.

Dacă va fi găsit vinovat şi condamnat, la pedeapsa acestuia se vor aduga şi cele peste 700 de zile de închisoare pe care le mai avea de executat înainte de a fi pus în libertate.