Fostul şef DGA, autorul fugar al accidentului mortal din Gorj

Fostul şef al Direcţiei Generale Anticorupţie Gorj este şoferul care a accidentat mortal un bărbat în comuna Padeş şi a fugit de la faţa locului. Autorul accidentului s-a predat sâmbătă seara la sediul Poliţiei din Motru.

RomaniaTV.net
15 ian. 2012, 07:39
Fostul şef DGA, autorul fugar al accidentului mortal din Gorj

Fostul şef al Direcţiei Generale Anticorupţie Gorj, Mirel Păsărelu, a fost dus de la Poliţia Motru la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova pentru audieri.

După două ore de audieri, procurorii din Craiova au decis ca Mirel Păsărelu, fostul şef al DGA Gorj să fie cercetat în stare de libertate.

Dosarul penal a fost întocmit din seara accidentului când nu se cunoştea încă autorul.

Ofiţerul DGA riscă până la 7 ani de închisoare pentru fapta sa. În 2005, acesta a mai fost implicat într-un accident rutier, soldat cu rănirea unui motociclist.

Ofiţerul şi-a recunoscut fapta în faţa colegilor săi poliţişti, dar dosarul a fost preluat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova.

Fapta comisă de ofiţerul Mirel Păsărelu vine la câteva zile după ce un alt coleg al său, tot ofiţer însă la Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Gorj, s-a urcat băut la volan şi a lovit mai multe maşini.