Fostul selecţioner al României, mesaj mesaj optimist de Crăciun. Se luptă cu un cancer pulmonar: „Sunt pe un drum bun spre recuperare”

Christoph Daum (68 de ani), fost selecționer al României între iulie 2016 și septembrie 2017, a transmis un mesaj optimist de Crăciun, la doar două luni după ce a fost diagnosticat cu cancer la plămâni.

24 dec. 2022, 18:18
Fostul selecţioner al României, mesaj mesaj optimist de Crăciun. Se luptă cu un cancer pulmonar: „Sunt pe un drum bun spre recuperare”
Fostul selecţioner al României, mesaj mesaj optimist de Crăciun. Se luptă cu un cancer pulmonar: "Sunt pe un drum bun spre recuperare"

Fostul selecţioner al României, mesaj mesaj optimist de Crăciun. Christoph Daum a anunţat că tratamentul pe care îl urmează merge bine. „Sunt pe un drum bun spre recuperare”, a scris anterenorul german pe Instagram.

Citeşte şi: Imagine tulburătoare cu marele Pele pe patul de spital. „Încă o noapte împreună” FOTO

„Crăciun Fericit și vă urez tuturor toate cele bune pentru Noul An 2023. În același timp, aș dori să vă mulțumesc foarte mult pentru nenumăratele cuvinte constructive și de susținere din ultimele luni. Acestea mi-au dat putere și încredere și au un efect extrem de pozitiv asupra tuturor tratamentelor.  Sunt pe un drum bun spre recuperare și mulțumesc întregii echipe de la Centru de Oncologie Koln. Mesajul meu de Anul Nou este: luați măsuri de precauție împotriva cancerului! Mulțumesc încă o dată și multă sănătate”, a scris Cristoph Daum, lângă  o fotografie recentă lângă brad.

Citeşte şi: Gianluca Vialli, în stare gravă după ce cancerul i-a recidivat. Mama legendarului fotbalist a venit de urgență la spital

Christoph Daum a antrenat echipe ca FC Koln, Stuttgart, Besiktas, Bayer Leverkusen, Fenerbahce şi naționala României (10 meciuri 3 victorii, 3 egaluri, 4 înfrângeri). A cucerit campionatul în Germania în 1992 cu Stuttgart și în Turcia cu Besiktas (1995) și cuFenerbahce (2004 și 2005).