Imagine tulburătoare cu marele Pele pe patul de spital. „Încă o noapte împreună” FOTO

Kely Nascimento, una dintre fiicele lui Pele, a postat în social media un mesaj din spitalul în care este internat legendarul fotbalist.

24 dec. 2022, 13:44
Imagine tulburătoare cu marele Pele pe patul de spital. „Încă o noapte împreună” FOTO
Imagine tulburătoare cu marele Pele pe patul de spital. "Încă o noapte împreună"

Imagine tulburătoare cu marele Pele pe patul de spital. „Continuăm aici, cu luptă şi cu credinţă. Încă o noapte împreună”, a scris Kely Nascimento pe Instagram, alături de o fotografie în care apare alături de tatăl ei, aflat în stare critică. Pe canapeaua din încăpere apare cealaltă fiică a fotbalistului, dormind.

Citeşte şi: Celebrul fotbalist Pele, țintuit la pat din cauza unei boli grave! A urmărit finala Cupei Mondiale de fotbal 2022 din spital

Medicii de la Spitalul Albert Einstein din Sao Paulo au anunţat că Pele are nevoie de îngrijiri medicale mai speciale în această perioadă, având în vedere faptul că are insuficienţă renală şi cardiacă şi cancerul progresează. Legendarul fotbalist primeşte „un tratament mai intensiv” din cauza unei „insuficienţe renale şi cardiace”, a anunţat spitalul din Sao Paulo, unde fiicele sale se pregătesc să petreacă Crăciunul alături de el.  „Pacientul prezintă o evoluţie a bolii sale şi se impune un tratament mai intensiv pentru tratarea unei insuficienţe renale şi cardiace”, au explicat medicii în buletinul lor medical.

Citeşte şi: Pelé joacă cel mai greu meci din viața lui. Vești triste din Brazilia! Legenda fotbalului nu mai răspunde la chimioterapie: „Rugați-vă pentru Rege”

Pele (82 de ani) a fost internat la Spitalul Albert Einstein, din Sao Paulo pe 29 noiembrie.  Fostul fotbalist al echipelor Santos FC şi New York Cosmos este singurul jucător din istorie care a câştigat de trei ori Cupa Mondială (1958, 1962, 1970).