Mihaela Buzărnescu, la un pas de tragedie pe Autostrada Soarelui. „Nu știu dacă sunt blestemată!”

Mihaela Buzărnescu (34 de ani, locul 120 WTA) a avut parte de un incident şocant la finalul săptămânii trecute, pe drumul de la Constanța la București, pe Autostrada Soarelui.

13 iun. 2022, 10:56
Mihaela Buzărnescu, la un pas de tragedie pe Autostrada Soarelui. „Nu știu dacă sunt blestemată!”
Mihaela Buzărnescu, la un pas de tragedie pe Autostrada Soarelui

Mihaela Buzărnescu, la un pas de tragedie pe Autostrada Soarelui. Sportiva a fost invitată la o emisiune de tenis, la Digi Sport, dar n-a mai reușit să ajungă din cauza unui incident care se putea lăsa cu urmări grave.

„Îmi tot continuă ghinioanele de câteva luni încoace. Nu știu dacă sunt blestemată sau îmi pune cineva bețe în roate, dar pe autostradă mi s-a rupt cauciucul în două. Am chemat o platformă ca să mă tracteze”, a spus Mihaela Buzărnescu.

Performanță imensă! Simone Tempestini,  pe locul 3 în Campionatul European de Raliuri

Jucătoarea de tenis nu traversează o perioadă fericită nici pe plan sportiv. Afectată și de probleme medicale, Mihaela Buzărnescu a avut un început de an dezastruos. „Îmi doresc să capăt cât mai multă încredere, pentru că această încredere îți aduce și victorii. Sper ca până la US Open să revin în Top 100, asta îmi doresc din tot sufletul. Potențial am, dar îmi trebuie încredere și meciuri câștigate și susținere”, a declarat Mihaela Buzărnescu.

Ionel Dănciulescu, condamnat la un an și o lună de închisoare. Pentru ce a fost pedepsit fostul dinamovist

Mihaela Buzărnescu a dezvăluit că multă lume a sfătuit-o să se retragă, dar nici măcar nu ia în calcul această variantă. „Trebuie să merg înainte și să am încredere, să joc cât mai multe meciuri și să fiu sănătoasă. Lipsa meciurilor pentru mine s-a văzut. Urmează câteva turnee, unul pe iarbă săptămâna viitoare, apoi un turneu pe zgură, apoi revin pe iarbă și Wimbledonul. Lumea îmi tot spune că de ce nu mă las, că nu mai joc așa cum jucam înainte. Când o să simt nevoia să mă las, atunci o să mă las de tenis. Nu se va întâmpla acest lucru prea curând. Când o să am mai multe meciuri câștigate, probabil și cei din exterior vor fi mai mulțumiți de jocul meu”, a spus Mihaela Buzărnescu.