Ionel Dănciulescu, condamnat la un an și o lună de închisoare. Pentru ce a fost pedepsit fostul dinamovist

Ionel Dănciulescu, fostul atacant al celor de la Dinamo, a fost condamnat la un an și o lună de închisoare după ce a fost găsit vinovat de conducerea unui vehicul sub influența alcolului.

11 iun. 2022, 21:22
Ionel Dănciulescu, condamnat la un an și o lună de închisoare. Pentru ce a fost pedepsit fostul dinamovist
Ionel Dănciulescu, condamnat la un an și o lună de închisoare

Ionel Dănciulescu, condamnat la un an și o lună de închisoare. În iunie 2020, „Danciu-gol” a fost prins când își conducea mașina pe Bulevardul Magheru sub influența alcolului. Acesta avea o alcolemie de 1,98 la mie în sânge. Acum, la doi ani de la acel eveniment, fostul internaţional român și-a primit sentința şi a fost condamnat la 13 luni de închisoare cu suspendare.

Ionel Dănciulescu va fi pus sub supraveghere timp de doi ani, timp în care va trebui să presteze 40 de zile de muncă în folosul comunității. Acesta va trebuie să aleagă între Arhiepiscopia Bucureștiului și Direcţia pentru Protecția Copilului, scrie GSP.

Fostul soț al Elenei Băsescu, Bogdan Ionescu a fost prins beat la volan. Ce alcoolemie avea afaceristul

„În temeiul art.396 alin.4 din Codul de procedură penală rap. la art.83 din Codul penal, stabilește în sarcina inculpatului DĂNCIULESCU IONEL-DANIEL pedeapsa de 1 an și o lună închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului (fapta din data de 11 iunie 2020), prevăzută de art.336 alin.1 din Codul penal cu aplic. art.396 alin.10 din Codul de procedură penală. În temeiul art.83 și art.84 din Codul penal, dispune amânarea aplicării pedepsei de 1 an și o lună închisoare, pe un termen de supraveghere de 2 ani, calculat de la data rămânerii definitive a hotărâriÎn temeiul art.85 alin.2 lit.b din Codul penal, pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunității, pe o perioadă de 40 de zile, în cadrul Direcţiei Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Sector 6 sau Arhiepiscopiei Bucureștilor, astfel cum se va stabili de către consilierul de probațiune”, este sentinţa dată de Curtea de Apel București.

Lili Sandu, dezvăluiri şocante despre primul an după naştere. „Alcoolul a fost un refugiu!”

În iunie 2020, poliţiştii de la Rutieră au oprit pentru control un autovehicul care circula pe Bulevardul Magheru dinspre Piața Romană,  confirmând că bărbatul de 43 de ani aflat la volan „emana halenă alcoolică”. Ionel Dănciulescu ar fi fost recalcitrant în momentul în care a fost oprit de polițiști.