Fotbalist de naţională, SCANDAL MONSTRU. Şi-a făcut de cap şi a fost scos din bar cu POLIŢIA

Scandal imens în lotul unei echipe naţionale, chiar înainte de un meci din preliminariile CM 2018. Arturo Vidal, mijlocașul lui Bayern Munchen, a chefuit cu prietenii de luni seară până marți dimineața, când totul ar fi degenerat într-un scandal. Apoi s-a prezentat în cantonamentul naționalei.

30 aug. 2017, 08:00
Fotbalist de naţională, SCANDAL MONSTRU. Şi-a făcut de cap şi a fost scos din bar cu POLIŢIA

Arturo Vidal și-a invitat prietenii la barul „Monticello” din Vina del Mar şi-au chefuit împreună toată noaptea! Gălăgia pe care o făceau a devenit atât de mare spre dimineață, degenerând în scandal, că a fost nevoie de intervenția poliției, care, potrivit ziarelor locale, a și pus capăt petrecerii.

Ambar Vidal, sora SUPER SEXY a lui Arturo Vidal FOTO

La 7:00, mijlocașul lui Bayern a fost însoțit la locuința sa de bodyguarzi, iar patru ore mai târziu s-a prezentat în cantonamentul „naționalei”, care întâlnește, vineri, Paraguay, în preliminariile CM 2018.

„E adevărat că am ieșit cu amicii la Monticello. Am luat masa și apoi am plecat acasă. Ce-au făcut ei în urma mea nu știu să vă spun”, a comentat Vidal la conferința de presă organizată după reunirea lotului.