Fotbalistul clubului Ajax, Abdelhak Nouri, s-a trezit din comă, după aproximativ TREI ani

Fotbalistul Abdelhak Nouri, jucător la Ajaz Amsterdam, s-a trezit din comă, după doi ani și nouă luni. Jucătorul s-a prăbușit pe teren în anul 2017, după ce a suferit un atac de cord, iar acum este capabil să vorbească. 

RomaniaTV.net
27 mart. 2020, 09:51
Fotbalistul clubului Ajax, Abdelhak Nouri, s-a trezit din comă, după aproximativ TREI ani

Fotbalistul Abdelhak Nouri s-a prăbușit pe teren în timpul unui meci amical între Ajax și Werder Bremen, câzând pe gazon în minutul 72, după ce a intrat pe teren în repriza secundă.

Potrivit The Sun, fotbalistul s-a trezit din comă și poată mâncă, se încruntă, râgâie și doarme, însă este foarte dependent de persoanele din jur.

Citește și: Ţara în care fotbalul continuă, în ciuda COVID-19. Fotbaliştii poartă măşti în timpul meciurilor şi sunt speriaţi

Fratele jucătorului, Abderrahim, a declarat faptul că fotbalistul ”este bine” și trăiește într-o casă construită special pentru el. Cei doi comunică prin ”ridicarea sprâncenelor”. Mai mult decât atât, jucătorul se poate uita din nou la fotbal și chiar reacționează la unele meciuri.

”Trebuie să avem grijă de el așa cum putem mai bine. Încercăm să facem multe lucruri”, a spus și tatăl lui, pe nume Mohammed.

 Faptul că fotbalistul și-a revenit este una incredibilă, în condițiile în care în iulie 2017, familia sa a declarat că nu mai are nicio șansă de recuperare și se va afla în stare vegetativă toată viața.

”Nu poate să meargă, să vorbească, nu ne recunoaște, nu știe cine suntem. Nu simte nimic, nu aude nimic. Potrivit doctorilor el nu va mai merge niciodată, nu se va recupera”, a spus, în 2017, fratele jucătorului.