Fotbalistul Erling Haaland a dat lovitura! Cum arată iubita lui de 18 ani și cum a început povestea de dragoste dintre ei

Erling Haaland, jucătorul lui Manchester City, a marcat nu pe teren, ci în viața reală. Acesta a fost surprins alături de Isabel Haugseng, care la rândul ei este jucătoare de fotbal feminin, pe străzile din Marbella. Cei doi se cunosc de mai mulți ani, însă se pare că relația a evoluat de la prietenie, la iubire.

24 nov. 2022, 19:47

Erling Haaland, jucătorul lui Manchester City, a marcat nu pe teren, ci în viața reală. Erling, 22 de ani, s-a bucurat de o pauză de două săptămâni în timpul Cupei Mondiale, având în vedere că Norvegia nu s-a calificat, și s-a bucurat de timpul liber la Marbella cu Isabel, de 18 ani.

Cum a început povestea lor de dragoste dintre Erling și Isabel

Se spune că cei doi se cunosc de ani de zile în orașul lor natal, Bryne, după ce amândoi au jucat pentru clubul lor local de fotbal, dar prietenia lor s-a transformat în dragoste.

„Se pare că este destul de grav. Isabel a călătorit în Germania și Anglia pentru a-l vedea pe Erling și acum a fost cu el în Marbella.Erling are lumea la picioarele lui și femeile  stau la coadă pentru a-i deveni iubite.  Este un băiat foarte înțelept și este perfect logic să fie cu o fată din orașul natal, pe care o cunoaște de ani de zile.”, a declarat o sursă pentru The Sun.

Citește și: Ea este oficial cea mai bătrână pisică din lume. Povestea fascinantă a felinei care a intrat în Cartea Recordurilor

Mai mult aceeași sursă menționează că între cei doi este o relație serioasă.

„Pare o relație serioasă. Isabel a călătorit frecvent în Germania și în Anglia pentru a-l vedea la lucru. Acum e alături de el în Marbella”, a anunțat un prieten apropiat al lui Erling Haaland, potrivit sursei menționate.

Fotbalistul a fost numit recent „cel mai bun atacant din lume” de către managerul de fotbal Jürgen Klopp, în vârstă de 55 de ani.

Erling Haaland are un stil de viață foarte echilibrat

Erling este obsedat de un somn adecvat și de modul în care acesta îmbunătățește performanța, descriindu-l drept „poate cel mai important lucru din viață”.  Real Madrid vrea să-l transfere Erling Haaland, absent de la Cupa Mondială. Norvegia nu s-a calificat la turneul final din Qatar. Conform celor de la AS, Real Madrid are o șansă să-l aducă pe nordic,  chiar în vara lui 2024 după ce se va activa  o clauză de reziliere de 180 de milioane de euro.

Citește și: Ce dietă are Anca Serea. Vedeta nu gătește zilnic pentru cei șase copii: „Mai mergem și la fast-food. Nu sunt o mamă ca la carte”