FOTO Acesta să fie motivul divorţului? Imaginile provocatoare postate de Raluca Zenga pe reţelele de socializare

După o căsnicie de 14 ani, Raluca şi Walter Zenga au decis să divorţeze. Cei doi s-au cunoscut la Bucureşti, în urmă cu 17 ani. S-au căsătorit în 2005 şi împreună au doi copii, pe Samira Valentina şi pe Nicolo. Walter mai are doi copii din prima căsnicie, pe Andrea şi pe Jacopo.

RomaniaTV.net
26 oct. 2020, 11:34

Dacă antrenorul a decis să -confirme separarea, Raluca nu a comentat nimic până în acest moment, însă imaginile postate în ultimul timp pe reţelele de socializare nu o arată deloc tristă sau că ar suferi în urma despărţirii. Ba chiar mai mult decât atât, pozează în ipostaze sexy şi împărtăşeşte imaginile cu prietenii virtuali. Se pare că vedeta este hotărâtă să treacă peste această perioadă din viaţa ei şi să înceapă o nouă viaţă.

Raluca, prima reacţie despre divorţul de Walter Zenga. „Forţată de împrejurări, m-am gândit să liniştesc apele!”

Walter Zenga a confirmat despărţirea

Fostul fotbalist a anunțat, printr-o postare pe contul personal de Instagram, că el și Raluca nu mai formează un cuplu. Mai mult, cei doi au depus deja actele de divorț și au decis să pornească pe drumuri separate.

Ceea ce a apărut in ultime zile in mass-media, cu privire la divorțul familie Zenga , este adevărat! Nu mi-aş fi dorit ca eu și soția mea să ajungem în acest punct, însă viața este plină de surprize! Voi confirma acum, aici, pentru a nu lasă loc de alte interpretări! Eu și soția mea, Raluca, nu mai formăm un cuplu de ceva timp. Din păcate, relațiile dintre noi s-au răcit. Atât din cauza distanței dintre noi, creată și din cauza jobului meu de antrenor. Dar și pentru că nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie! Soția mea este schimbată radical , a decis să o ia pe un alt drum pe care va merge singură de acum încolo!”, a declarat îndurerat Walter Zenga.