FOTO! Angelina Jolie, apariţie uluitoare cu un accesoriu şocant în gură! Cât costă şi cum se foloseşte „jucăria” care nu o împiedică nici să vorbească nici să sarute!

Angelina Jolie şi-a făcut o apariţie impresionantă la lansarea celei mai noi producţii Marvel, filmul "Eternals", unde a fost însoţită de cinci dintre cei şase copii ai săi.

19 oct. 2021, 12:41
FOTO! Angelina Jolie, apariţie uluitoare cu un accesoriu şocant în gură! Cât costă şi cum se foloseşte „jucăria” care nu o împiedică nici să vorbească nici să sarute!

Angelina Jolie a umblat la sertarul cu vechituri pentru a-şi îmbrăca familia la evenimentul de luni seara. „Copiii mei poartă toți un amestec cu vintage, inclusiv rochia mea veche pe care am purtat-o la Oscar. Am ales unele accesorii de epocă și am reciclat din vechile mele lucruri”, a spus Angelina, comentând aspectul ei și al copiilor săi pe covorul roșu. Fiica ei, Zahara, în vârstă de 16 ani, a fost cea care a strălucit acum în rochia Ellie Saab cu care mama sa s-a afişat la Oscarurile din 2014.

În schimb, Angelina Jolie a optat pentru o ţinută mai simplă. Vedeta și-a îmbrăcat silueta subțire într-o rochie lungă fără bretele, semnată Balmain, drapată în față, cu umerii goi, care i-au dezvăluit câteva dintre numeroasele sale tatuaje.

Citeşte şi Angelina Jolie, pictorial la 45 de ani: „Ultimii ani au fost foarte grei. Nu ştiu dacă sunt fericită acum”

Angelina Jolie

Dintre accesorii, piesa de rezistenţă este bijuteria de aur cu care a ales să-și decoreze buza inferioară şi bărbia. Un astfel de accesoriu este la vânzare pentru preţul de 50 de dolari, pe site-ul bijutierului Nina Berenato şi poate fi comandat online şi prin intermediul platformei Amazon.

Chin cuff poate fi comandată prin Amazon

Citeşte şi Brad Pitt, distrus în instanţă de fiul cel mare al Angelinei Jolie. Mărturie şoc împotriva starului de la Hollywood

În filmul Eternals Angelina, acum în vârstă de 46 de ani, o interpretează pe Thena, o războinică acerbă, care poate forma orice armă din energia cosmică. Filmul va ajunge în cinematografele din SUA pe data de 5 noiembrie.

Angelina Jolie