FOTO: Anunț grav. Speak a ajuns pe patul de spital

Momente de coșmar pentru cântărețul Speak, de Crăciun. Artistul s-a fotografiat cu perfuzia la mână și s-a postat în social media. 

27 dec. 2022, 09:54

Cântărețul a fost foarte sec. El nu a oferit mai multe informații despre starea sa de sănătate. A scris doar „Super”, pe unul dintre story-uri.

De-a lungul timpului, Speak nu fost mediatizat cu probleme grave de sănătate. Singura sa teamă pare că a fost COVID. Astfel, în timpul pandemiei, cântărețul și iubita sa, Ștefania, s-au alăturat campaniei de vaccinare.

Speak și Ștefania au acceptat administrarea serului, pe care l-au și promovat, prin intermediul unor spoturi video. Cântărețul din Bacău a luat această decizie după ce bunicul său a decedat, în timpul lockdownului.

După decesul bătrânului, Speak a postat un mesaj pe Instagram:

„Astăzi mi-am pierdut ultimul bunic. Probabil, cel mai puternic dintre toți bunicii mei. Nu a vrut să se vaccineze pentru că nu a crezut în virus, pentru a așa a văzut el la unu sau altul pe la TV.

Nu a acceptat niciun ajutor din partea medicilor, la început. Pentru că nu credea în virus. A început sa creadă când plămânii lui mai funcționau doar la 40% din capacitate și când a realizat ca nu mai poate respira. A acceptat ajutorul medicilor, apoi, dar a fost prea târziu. Virusul există, iar astăzi tocmai mi-a luat singurul bunic pe care îl mai aveam. 🖤

Te iubesc, bunicule!

P.S.: Dacă sănătatea le permite, vaccinați-va părinții și bunicii, pentru că ei sunt cei mai vulnerabili!”, a notat Speak, în 2021.

Speak a fost unul dintre puținii cântăreți din România care s-a încumetat să recomande serul COVID, mai ales în cadrul unui spot publicitar.