Ștefania, foc și pară pe angajații de la Tarom. Ce a pățit iubita lui Speak în aeroport: „Angajați-vă niște oameni”

Ștefania, foc și pară pe angajații de la Tarom. Iubita lui Speak este o artistă în adevăratul sens al cuvântului, a lansat o piesă și are deja programate câteva concerte. Vedeta a povestit recent un episod care a enervat-o la culme, în timp ce mergea la Iași, la un concert.

12 dec. 2022, 20:31
Ștefania, foc și pară pe angajații de la Tarom. Ce a pățit iubita lui Speak în aeroport: „Angajați-vă niște oameni”
Ștefania, foc și pară pe angajații de la Tarom

Ștefania, foc și pară pe angajații de la Tarom. Logodnica lui Speak spune că nu a fost lăsată să urce în avion. ”Libelula” recunoaște că a avut o întârziere de câteva minute, dar poarta de îmbarcare încă nu se închisese, însă, chiar și așa, ea nu a mai putut prinde zborul pentru care-și cumpărase bilet.

Citește și: Ștefania și Speak vor deveni părinți? Anunț – bombă în showbiz! „Bine ai venit în club, tati”

Ștefania, foc și pară pe angajații de la Tarom

Astfel, Ștefania a fost nevoită să își cumpere un alt bilet și și-a asigurat fanii că va urca pe scenă. Vedeta le-a transmis celor de la Tarom să își angajeze mai mulți oameni sau să aibă grijă ca cei aflați acum în funcție să știe cum să își facă treaba, căci situația este inacceptabilă.

Bună ziua! Să știți că încă ne vedem diseară în Iași, chiar dacă nu am fost lăsată să intru acum în avion și îl voi lua pe următorul. Angajați-vă niște oameni care să-și cunoască treaba sau măcar să o facă așa cum ar trebui, nu am fost lăsată să intru în avion și tot spuneau că s-a închis poarta, în condițiile în care eu aveam pe cineva care ajunsese cu 6-8 minute înaintea mea și îmi trimitea poze cu ce se întâmplă.

Îmi spunea ea că nu s-a închis nicio poartă, iar ei (n.r angajații companiei) spuneau că deja sunt îmbarcați în avion. Persoana aceea îmi trimitea poze și îmi spunea că sunt la poartă, că încă așteaptă și rezolv să intru”, a povestit Cristina Ștefania, pe Instagram.