Cum a ajuns să arate Sylvester Stallone la 76 de ani. Actorul va juca rolul unui erou-gunoier

Sylvester Stallone a fost nevoit să apară cu un nou look. Celebrul actor de origine italiană a acceptat provocarea regizorului Julius Avery, pentru un proiect îndrăzneț.

29 iul. 2022, 12:01

Ajuns la vârsta de 76 de ani, Sylvester Stallone încă arată excelent. Este tot numai fibră, dar pentru rolul din cel mai recent film al său, a trebuit să arate ca de vârsta pe care o are.

Pentru rolul din „Samaritan”, Sylvester Stallone s-a transformat într-un bătrânel care are o viață dublă, informează Daily Mail. Lucrează ca gunoier, dar ascunde un mare secret: este un erou, pentru că are puteri supranaturale.

Sarul din „Rambo” și „Rocky” va juca rolul lui Joe Smith, omul care îmbracă armura lui „Samaritan”, eroul despre care toată lumea credea că a murit în urmă cu 25 de ani.

Filmul de acțiune va avea premiera internațională pe data de 26 august 2022.

VEZI AICI trailerul filmului.

Sylvester Stallone a debutat ca actor… De filme pentru adulți

Actorul de origine italiană a debutat în lumea filmului prin intermediul unei producții porno. El a jucat prima dată într-o producție necenzurată în 1970. „The Party At Kitty and Stud’s” s-a numit inițial, iar șase ani mai târziu a fost redenumit „The Italian Stallion”, din dorința producătorilor de a profita de succesul pe care Stallone l-a căpătat ulterior.

24 de ani avea Stallone când a filmat primul său film deocheat. El a primit 200 de dolari pentru cele două zile de filmare. În prezent, Stallone este unul dintre cei mai bine plătiți actori de la Hollywood, cu o avere estimată la peste 400 de milioane de dolari.

Renumitul actor a renunțat la facultate pentru o carieră de actor. S-a stabilit la New York, iar începutul a fost plin de provocări. După experiența din filmele pentru adulți, actorul american a trebuit să se mulțumească doar cu roluri în piese mici de teatru. Mai apoi, a venit uriașul succes.