FOTO! Ce dezastru! Târgul de Crăciun din Bucureşti, o amintire tristă a celor din anii trecuţi! Primarul Nicuşor Dan este, însă, în extaz: „M-am bucurat să văd bucureştenii veniţi la deschidere în ciuda ploii”

Câteva căsuţe, preţuri mari şi plin de burgeri şi mâncare libaneză! Cam asta au putut vedea cei care s-au încumetat să iasă din case, pe o vreme deloc prielnică, şi să viziteze Târgul de Crăciun din Piaţa Constituţiei.

20 nov. 2022, 21:50

Târgul de Crăciun din Bucureşti, o amintire tristă a celor din anii trecuţi

Preţurile exagerate din târg îi determină pe mulţi să întoarcă spatele tarabelor şi să se îndrepte către altele, în speranţa că vor putea să-şi satisfacă măcar o poftă la un preţ decent. Mulţi bucureşteni fac cale întoarsă din faţa căsuţelor cu produse alimentare şi rămân să se bucure doar de luminiţe şi de atmosfera care anunţă apropierea sărbătorilor de iarnă.

5 lei un ceai, 7 lei un must fiert, iar dacă pofteşti la şorici… s-ar putea să nu te înduri să scoţi din buzunar 14 lei pentru 100 g. Iar dacă, Doamne fereşte, cel mic îţi cere cartofi prăjiţi, convinge-l că-s mai buni cei de acasă şi nici nu costă 15 lei porţia mică. Sau abate-i atenţia şi du-l la parcul de distracții cu patinoar, la carusel sau arată-i cea mai mare roată panoramică din România.

Pe lângă obişnuitele spaţii în care se comercializează produse tradiţionale şi obiecte artizanale, Târgul de Crăciun va beneficia şi de o roată panoramică, dar şi de ecrane pe care iubitorii fotbalului pot urmări meciurile de la Campionatul Mondial de fotbal, desfăşurat pentru prima dată în istorie iarna.

Citeste si Nicuşor Dan îşi doreşte încă un mandat la Primăria Capitalei: „Dreapta are obligaţia faţă de bucureşteni de a nu lăsa primăria pe mâna PSD”

Primarul Nicuşor Dan, în extaz: „Lumea a venit în ciuda ploii”

Târgul de Crăciun din Bucureşti a primit, la deschidere, vizita primarului general. Nicuşor Dan spune că s-a bucurat să vadă o mare de lume în ciuda condiţiilor meteo neprielnice.

Am vizitat în această seară Târgul de Crăciun București 2022 din Piața Constituției și m-a bucurat faptul ca foarte mulți oameni, bucureșteni și turiști deopotrivă, au venit la deschidere în ciuda ploii. 

Citeste si UNTOLD organizează un târg de Crăciun în București. Primarul Sectorul 6 Ciprian Ciucu: „Va fi la un alt nivel”

Pe toată perioada Târgului, cei mari se pot bucura de concerte, de mâncarea tradițională și de produsele artizanale ale meșterilor prezenți la târg, iar cei mici au la dispoziție o serie de activități în parcul de distracții cu patinoar, carusel și cea mai mare roată panoramică din România, cu o înălțime de 36 de metri”, a scris edilul pe Facebook.

Primarul general a reamintit că „evenimentul este organizat de Primăria Capitalei, prin ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti, PROEDUS – Centrul de Proiecte Educaţionale şi Sportive Bucureşti şi CREART – Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie al Municipiului Bucureşti, în parteneriat cu TVR. Accesul este gratuit, iar târgul va fi deschis până pe data de 26 decembrie”.