FOTO Cei mai scumpi adidaşi din lume! Fanii sunt îndrăgostiţi de colaborarea dintre Dior şi Nike Air Jordan. Cât costă o pereche

Noua colaborare dintre Christian Dior şi Nike air Jordan este cea mai solicitată achiziţie de modă a anului 2020. Peste cinci milioane de persoane s-au înscris la şansa de a cumpăra o pereche, scoţând până la 20.000 de dolari pentru a obţine încălţările. 

RomaniaTV.net
28 iul. 2020, 09:49

Casa de modă franceză şi brandul american de articole sportive trebuiau să lanseze în aprilie noua colecţie Air Jordan 1 High OG Dior, poreclit Air Dior, însă din cauza pandemiei au amânat-o. 

Aşteptarea a fost şi mai grea, mai ales că marile staruri au primit deja perechea de câteva luni. Kylie Jenner este una din vedetele care s-au fotografiat deja cu adidaşii, iar oamenii au înnebunit pur şi simplu, fiind dornici să-şi arunce cei 2.000 de dolari pe frumoasa pereche de Air Dior.

Potrivit site-ului Dior, întreaga colecție „echilibrează siluetele atemporale ale brandurilor Jordan și Dior, în timp ce aduc o viață nouă stilurilor sportive clasice”.

Brandurile au programat o lansare în luna aprilie, producând doar 13.000 de perechi de adidaşi, oferind 5.000 dintre aceştia clienţilor de top, care au primit o invitaţie personală de cumpărare. Una dintre aceste persoane a fost Kylie Jenner care a apărut în ei pe pagina sa de Instagram încă din luna aprilie. De asemenea, şi cântăreața Ashanti a achiziţionat o pereche pe care a făcut-o publică pe Intagram în luna mai. 

Nu doar clienţii speciali au fost singurii care au putut achiziţiona adidaşii. Dior şi Nike au pus cele 8.000 de perechi rămase pe un site web, unde oricine are posibilitatea să-i achiziţioneze. 

Pietro Beccari, CEO al Christian Dior, a declarat pentru WWD că cinci milioane de oameni s-au înscris în doar nouă ore pentru a achiziţiona noua pereche adidaşi. Din păcate, asta înseamnă că 4.992.000 de oameni nu au avut noroc, pentru că toate cele 8.000 de perechi au fost repede cumpărate.

Adidașii au venit într-o versiune low-top pentru 2.000 USD și o versiune high-top pentru 2.200 dolari. Acum, însă, se vând pentru și mai mult pe site-urile second-hand. 

Pe unele site-uri, ofertele pentru perechea de adidaşi ajunge până la 13.000 de dolari. Unii vânzători speră să obţină şi mai mult, unul chiar fiind foarte curajos şi a cerut pe perechea lui 38.000 de dolari. Alți vânzători cer între 25.000 de dolari şi  24.512 de dolari. Cel mai mic preț este de 10.089 USD.

Cu toate acestea, preţul ridicat al adidaşilor nu l-a descurajat pe controversatul youtuber Jake Paul să distrugă o pereche pentru un clip video de pe canalul său. L-a începutul acestei luni, el a publicat un video cu el mâncând cereale cu lapte direct din adidaşi.