FOTO: Cine este noul iubit al Larisei Drăgulescu: „Cu iubirea stau destul de bine!”. Modelul OnlyFans și-a mai găsit un job

Larisa Drăgulescu și-a refăcut viața, după divorțul de gimnastul Marian Drăgulescu. Modelul de OnlyFans a făcut dezvăluiri picante. 

26 feb. 2023, 08:59

Larisa Drăgulescu a oferit primele informații despre noul iubit. Partenerul de viață al modelului OnlyFans lucrează în domeniul IT.

„Cu iubirea stau destul de bine, normal, ca de obicei! Sunt cu cineva în prezent, dar nu vreau momentan să vorbesc despre asta. Încă nu știm dacă va fi ceva serios între noi doi. Momentan ne cunoaștem, vedem dacă suntem pe aceeași lungime de undă și după voi vorbi mai multe despre tot ce mi se întâmplă în viața mea. Trebuie să mai treacă timp și să vedem cum ne vom înțelege. Acum este prea rapid să îmi fac o părere, pentru că ne-am cunoscut recent.

El lucrează în domeniul IT. Nu vreau să dau prea multe detalii momentan. Suntem bine așa cum suntem. Noi doi ne-am cunoscut printr-un prieten comun”, a declarat Larisa Drăgulescu, pentru Click!.

 

Larisa Drăgulescu s-a lansat în afaceri

 

Larisa Drăgulescu s-a lansat recent și în afaceri, dar nu va renunță să creeze conținut pentru adulți pe OnlyFans, pentru că lună de lună încasează zeci de mii de dolari prin această metodă.

„Am terminat Școala de Make-up și m-am apucat de un nou job. Fac machiaj la mine la salon. Toată ziua mă ocup numai de salonul pe care mi l-am deschis recent. Tot timpul din ultima perioadă l-am investit în această afacere. Am făcut cursul de machiaj în același timp cu fiica-mea.

M-am gândit să o iau și pe ea pe drumul ăsta că dacă a crescut și este majoră trebuie să se responsabilizeze și dacă tot avem salonul nostru să aibă și ea o ocupație, să se responsabilizeze. Îmi aștept clientele la salon pentru că am prețuri foarte bune și eu zic că merită să vină”, a precizat vedeta, potrivit sursei citate.

Larisa Drăgulescu a fost căsătorită cu Marian Drăgulescu în perioada 2006-2009. Cei doi au împreună doi copii care locuiesc împreună cu roșcata. Deși cei doi nu s-au înțeles și au avut un divorț cu mare scandal, Larisa și Marian au rămas în relații bune de dragul celor doi copii pe care îi au împreună.