FOTO Cum arată casa lui Cătălin Zmărăndescu: „Viața la țară să știți că e frumoasă”

Cum arată casa lui Cătălin Zmărăndescu. După ce a fost eliminat de la Survivor România, sportivul s-a întors la activităţile zilnice. Recent, a postat pe Internet câteva imagi din casa sa de la ţară, acolo unde locuieşte de ceva vreme.

26 apr. 2022, 12:30

Cum arată casa lui Cătălin Zmărăndescu. Luptătorul a stat în Republica Dominicană mai bine de două luni, unde a participat la Survivor România. Acolo, a slăbit 25 de kilograme și s-a confruntat cu mai mulți colegi de echipă.

Citeşte şi: Adevărul despre relaţiile intime la Survivor România. Zmărăndescu rupe tăcerea: „La băieți nu se mai… nimic”

Cum arată casa lui Cătălin Zmărăndescu

Recent, pe contul său de socializare, a postat câteva imagini cu casa sa. În anul 2019, Cătălin Zmărăndescu a decis să se mute la Târgoviște. Acolo, fostul concurent de la Survivor are o casă frumoasă, o grădină îngrijită, dar și peste o sută de păsări și doi câini de pază.

Ne-am băgat la tăiat păsări. Sarcificăm câțiva cocoși. Păi nu merităm și noi ceva bun? Avem poftă de niște cocoșei la ceaun, de o ciorbiță de cocoș. Viața la țară să știți că e frumoasă. Așa că noi, țăranii ăștia, că facem vouă în ciudă, orășenilor”, a transmis Cătălin Zmărăndescu, pe pagina sa de Facebook.

Cât a slăbit Cătălin Zmărăndescu la Survivor România

Cătălin Zmărăndescu a mărturisit că a slăbit 29 de kilograme în cele trei luni de Survivor și că se simte foarte bine așa. La începutul competiției avea nu mai puțin de 114 kilograme.

Am slăbit 29 de kilograme. Încă mai cumpăr haine. Dacă încep să port ceva mai lejer, un pantalon de trening, toată lumea râde de mine și îmi spune să mai bag ceva că arăt băt

. Am luat vreo 6-7 kilograme acum, mi-e bine așa. Am început antrenamentele cu copiii mei. La condiție fizică stau foarte bine, sunt sănătos, nu ma doare nimic, mănânc orice. Aseară am mâncat orez”, a dezvăluit Cătălin Zmărăndescu la „Vorbește Lumea”.