FOTO: Cum arată misterioasa soție a lui Victor Ciutacu. Jurnalistul RTV, de nerecunoscut în ziua nunții, în urmă cu 30 de ani

Puțini sunt românii care nu au auzit de Victor Ciutacu și totodată, mulți sunt cei care cunosc „talismanul" jurnalistului România TV, din prime-time. Soția realizatorului de televiziune este prima sa mare iubire. 

13 aug. 2023, 16:49
FOTO: Cum arată misterioasa soție a lui Victor Ciutacu. Jurnalistul RTV, de nerecunoscut în ziua nunții, în urmă cu 30 de ani

Victor și Mana Ciutacu formează un cuplu încă din studenție. De când s-au cunoscut, au fost de nedespărțit. Jumătatea jurnalistului a preferat de-a lungul timpului să rămână mai degrabă o prezență discretă în spațiul public.

Cei doi s-au căsătorit imediat după terminarea facultății. Victor Ciutacu a povestit cum a decurs evenimentul.

„Am fost colegi la facultate, iar ulterior, după examenul de licenţă, ne-am căsătorit. A fost o cununie civilă banală şi modestă. Nuntă nu am avut la momentul respectiv, pentru că socrul meu murise de mai puţin de un an, iar preceptele religioase interzic astfel de ceremonii.

A fost o cununie civilă care s-a desfăşurat la mine acasă, la Sinaia, la care au participat câţiva prieteni şi câteva rude. Nunta religioasă a venit mult mai târziu, când copilul nostru era deja mare. Nici atunci nu a fost o nuntă propriu-zisă.

A fost o ceremonie religioasă generată de faptul că trebuia să cununăm un cuplu de tineri. Ulterior, ne-am dus la un restaurant de-al unui prieten, pe malul unui lac, şi ne-am simţit foarte bine, ca nişte oameni la un chef, nu ca la o nuntă”, a comentat jurnalistul, pentru DC News.

Victor și Mana Ciutacu, la nuntă

Căsătoria a fost un pas firesc în evoluția relației de iubire dintre cei doi.

„A fost o chestie care a decurs firesc. Am fost colegi de facultate, am stat mai tot timpul împreună şi, după ce am terminat facultatea, întrebarea a fost: când ne căsătorim? Nu a fost cu momente romantice şi cu cai albi”, a mai povestit Ciutacu, pentru sursa menționată.

Gazetarul și-a amintit de emoțiile prin care a trecut la nașterea soției.

„Îmi amintesc foarte bine. S-a întâmplat a doua zi după aniversarea soției mele. Așa a fost dat să fie. Pe vremea acea, nu era în mare vogă ca tăticii să se uite la nașterea copiilor. Eram noi niște copii. Țin minte că am ajuns la maternitate și acolo era doctorița care m-a văzut că sunt agitat. M-a întrebat dacă sunt fumător și când i-am zis că ‘da’, m-a trimis acasă să aștept acolo vestea.

La vremea respectivă, nu aveam telefon mobil, iar anunțul a fost făcut pe pagerul pe care îl aveam de la serviciu. A fost o surpriză pentru că noi ne așteptam să fie fată, iar mesajul primit a fost: ‘A venit pe lume Vlăduț’. Stăteam și mă uitam și nu îmi dădeam seama. După aceea, mi-am amintit că ne gândisem să alegem un nume de băiat, așa de rezervă… În caz că”, a mărturisit Ciutacu.

Victor și Mana Ciutacu, fotografiați de curând

Soția lui Ciutacu a recunoscut că este o fire discretă, care stă departe de scandaluri și subiecte de cancan.

„Tot timpul am fost discretă. Şi nu pentru că mi-am impus. Pur şi simplu. Am avut toate ocaziile din lume să nu stau în umbră. Dar am ieşit doar când nu se putea altfel, când asta era soluţia de avarie.

Comunicator fiind (şi purtător de cuvânt, o vreme) am preferat să vorbesc numai despre brand, produs, serviciu, companie. Ştiu că, în lumea de azi, nu se face aşa. Nu se face doar aşa ceva. Mai ales, într-o asemenea poziţie fiind…

Se face mult PR personal, se doreşte notorietate. Meniul zilnic al multora e compus din notorietate, recunoaştere, imagine”, a mai precizat soția lui Ciutacu, pe blogul personal.