Victor Ciutacu şi Mana, soţia lui, sărbătoresc 21 de ani de la nuntă

Victor Ciutacu şi soţia lui sărbătoresc 21 de ani de la nuntă. Cei doi sunt împreună din timpul facultăţii şi de atunci nu au stat niciun moment despărţiţi.

30 iun. 2022, 15:47

Se potrivesc, au o relaţie frumoasă, solidă, iar acum sărbătoresc 21 de ani de la nuntă. Victor Ciutacu şi Mana au făcut cununia civilă imediat după ce au dat examenul de licenţă. Nunta a venit mai târziu, când în viaţa lor a apărut Vlad.

Se întâmpla fix acum 21 de ani. Împreună cu (deja de 6 ani) doamna Ciutacu și cu tânărul (de 4 ani) Vlad, după niște drumuri chinuitoare București-Segarcea și retur, plus dureri atroce de burtă și policlinici în regim de urgență, ne-am prezentat regulamentar la Mănăstirea Plumbuita. Ca să ne luăm și în fața Domnului. Ceea ce am și făcut și, dacă tot veni vorba, bine am făcut. După care ne-am deplasat în grup organizat pe malul unei ape stătătoare, în Sud, conform tradiției, ca să benchetuim până la ziuă, fără dar la plic, împreună cu vreo câteva mâini de prieteni. Majoritatea ne-au rămas relativ aproape până-n zilele războiului ruso-ucrainean. Nu e chiar ca și cum ar fi ziua noastră oficială, dar zău că mi-e tare drag de noi, Ciutacii”, a declarat jurnalistul RomâniaTv.

Victor Ciutacu şi Mana au fost destul de discreţi, de-a lungul timpului, în ceea ce priveşte viaţa lor personală. Mana Ciutacu este absolventă de Politehnică, dar a ales să lucreze în PR. Activează în acest domeniu de mai bine de 20 de ani.

Citeşte şi Victor Ciutacu, despre sportivul român al momentului: „Delfinul David Popovici și-a uitat țoalele alea bune la garderobă”

Tot timpul am fost discretă. Şi nu pentru că mi-am impus. Pur şi simplu. Am avut toate ocaziile din lume să nu stau în umbră. Dar am ieşit doar când nu se putea altfel, când asta era soluţia de avarie. Comunicator fiind (şi purtător de cuvant, o vreme) am preferat să vorbesc numai despre brand, produs, serviciu, companie.

Ştiu că, în lumea de azi, nu se face aşa. Nu se face doar aşa ceva. Mai ales, într-o asemenea poziţie fiind….Se face mult PR personal, se doreşte notorietate. Meniul zilnic al multora e compus din notorietate, recunoaştere, imagine”, scria, în urmă cu ceva timp, soţia lui Victor Ciutacu pe blog.

Victor Ciutacu a absolvit şi el Universitatea Politehnică, însă nici el nu lucrează în domeniu. Câţiva ani mai târziu, după terminarea facultăţii, a făcut primii paşi în jurnalism. A lucrat iniţial în presa scrisă, iar apoi a continuat cu televiziunea. A făcut parte din trustul Intact Media Group până în 2013, când decide să plece și ajunge la România TV.

Citeşte şi Victor Ciutacu şterge pe jos cu Carmen Iohannis după Summitul de la Madrid: „Dacă nu eşti de pe şanţ, nu îţi afişezi cârnaţii prin sandale când o arzi la ţinută de gală”