FOTO Doinița Oancea iubește din nou. Primele imagini alături de iubitul ei. S-au sărutat cu foc în plină stradă

Doinița Oancea iubește din nou. Chiar dacă a avut parte doar de relații eșuate, actrița nu și-a pierdut încrederea în dragoste și iată că și-a găsit un partener care să îi facă inima să bată iar. Vedeta a fost dintotdeauna discretă cu viața sa personală, însă, acum nu s-a ferit absolut deloc, ba chiar s-a sărutat pătimaș cu noul iubit, în plină stradă.

19 aug. 2023, 20:19
FOTO Doinița Oancea iubește din nou. Primele imagini alături de iubitul ei. S-au sărutat cu foc în plină stradă

Doinița Oancea iubește din nou. Vedeta este în culmea fericirii și nu se ascunde absolut deloc. Este îndrăgostită lulea de noul iubit, iar asta se vede pe fața ei, potrivit imaginilor de mai jos, surprinse de Cancan.ro.

Doinița Oancea iubește din nou

Potrivit sursei menționate, serile trecute, actrița a luat cina într-un restaurant din Herăstrău alături de partenerul ei. Este surprinzător, pentru că bruneta e destul de discretă cu viața personală și nu-i place să își expună viața personală. Iar dacă l-a dus pe iubitul ei chiar în zona de nord a Capitalei, acolo unde era conștientă că se poate întâlni cu foarte multă lume, cu siguranță este ceva serios între ei.

După ce au luat masa, au mers relaxați prin parc, Doinița ținându-se de mână cu iubitul său și debordând de fericire. Într-un final, s-au îndreptat, îmbrățișați, către mașina Doiniței Oancea.

Citește și: Doinița Oancea, dezvăluiri despre foștii iubiți. Cum arată bărbatul perfect pentru vedetă: „Să simt niște lucruri și să zic că e pe viață”

Ce spune Doiniţa Oancea despre copii

Vedeta a precizat că iubeşte foarte mult copiii. Nu regretă faptul că nu şi-a întemeiat o familie până acum, pentru că aşa a vrut Dumnezeu şi merge pe încrederea Lui. „Iubesc copiii. (zâmbește) Lucrurile s-au așezat cum trebuie, sunt sigură de asta, deci nu, nu regret! Cred foarte tare în Dumnezeu și cred că El nu a lăsat să se întâmple până acum poate pentru că nu trebuia! Am încredere că toate s-au întâmplat cum trebuiau să se întâmple”, a declarat Doiniţa Oancea, pentru Viva.ro.

Vizavi de un motiv pentru care nu ar putea trece într-o relaţie, Doiniţa Oancea a mărturisit că infidelitatea nu o poate ierta. Nu a vrut să detalieze acest subiect, însă zice că înşelatul spune foarte multe lucruri despre relaţia respectivă, dar şi despre persoanele implicate.

Este o întrebare foarte delicată, pe care o privesc acum dintr-o altă perspectivă. Iar în momentul ăsta, aș prefera să nu vorbesc foarte mult despre asta. Nu sunt deloc de acord cu infidelitatea.

Mi se pare că vorbește foarte mult despre relație, despre cel care înșală, dar și despre cel înșelat. Nu vreau să mă apuc să vorbesc din punct de vedere psihologic… așa că, din nou, mă opresc aici. În relațiile mele, din câte știu – și știu bine (râde) – nu”, a mai mărturisit actriţa.