Mădălin Ionescu, pus la zid de către fani. Câte aventuri a avut prezentatorul TV de când și-a cunoscut soția

Mădălin Ionescu a fost întrebat de către un fan de pe rețelele de de socializare, dacă a înșelat-o vreodată pe Cristina Șișcanu în cei 12 ani de când formează un cuplu.

19 aug. 2022, 18:10

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu formează unul dintre cele mai frumoase și mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au o frumoasă poveste de dragoste de peste 12 ani și mulți se întreabă care este secretul lor.

Citește și Motivele pentru care cuplurile se despart. Lidia Fecioru a făcut anunțul: Sunt cele mai importante!

Toată lumea știe faptul că în showbiz sunt o raritate căsniciile de durată. Iar atunci când două vedete reușesc să rămână mai mult de cinci ani împreună, devin deja subiect de studiu.

Aici este și cazul Cristinei Șișcanu și a lui Mădălin Ionescu, care în ciuda faptului că nimeni nu a dat șanse inițial relației lor, cei doi au 12 ani de relație și 11 de căsnicie.

Recent, Mădălin Ionescu a primit o întrebare surprinzătoare pe rețelele de socializare, chiar de la unul dintre fanii săi. Acesta a vrut să afle câte aventuri cu alte femei a avut prezentatorul TV, de când și-a cunoscut soția, pe Cristina Șișcanu.

„Internaut: Câte aventuri ai avut până acum, de când ești cu Cristina?

Mădălin Ionescu: Stai așa (n.red. numără pe degete)…Niciuna! Pe bune!’, a fost răspunsul dat de soțul Cristinei Șișcanu, pe rețelele de socializare.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au împlinit 11 ani recent de când s-au căsătorit.

Cu această ocazie, prezentatorul TV i-a făcut o declarație de dragoste soției sale: „Unsprezece ani de la nuntă… Mi-a făcut soțul o declarație pe care o puteți urmări în stories’, a scris vedeta pe Facebook.

„Ti amo! Ti amero per sempre! La mulți ani’, i-a răspuns în comentarii Mădălin Ionescu soției sale, în timp ce pe stories i-a spus Cristinei Șișcanu că o va iubi pentru totdeauna.

Și cum în orice cuplu mai există și discuții, Cristina Șișcanu a povestit recent, într-un interviu pentru ciao.ro, de la ce pornesc certurile între ea și Mădălin Ionescu.

„Nu știu dacă există certuri. Certuri mi se pare prea mult, da, nu vreau să pară cumva că vreau să dau un răspuns care să pară așa, frumos. Nu prea au existat certuri.

Discuții, divergențe, diferențe de opinie pe lucruri așa, nu esențiale. Pentru că asupra lucrurilor esențiale avem viziuni comune.

Că dacă nu aveam, nu puteam să rezistăm împreună! Că asta este important. Asta face parte din rețeta unei relații fericite. Ca discuții care mai apar, de exemplu, eu mă supăr pe Mădălin atunci când vine cu prostioare acasă. Adică tot felul de dulciuri, prăjiturele, ciocolățele…

El cumpără să pună în sertar, ca să fie. Și pe mine mă enervează lucrul ăsta. Pentru că eu, mai ales în perioada în care sunt la dietă, vă dați seama că nu îmi convine.

Nu îmi convine, pentru că mie îmi plac dulciurile. Am această adicție pentru dulciuri. Și mă țin cât pot de mult departe de ele’, a declarat Cristina Șișcanu.

Citește și Gabriela Firea vine cu vești bune! Programul pentru cuplurile infertile se prelungește. Câți bani se primesc de la stat