FOTO: Fabulos! Ce a ajuns să facă Dorinel Umbrărescu pe Autostrada Transilvaniei

Dorinel Umbrărescu atacă tare Autostrada Moldovei, dar și Autostrada Transilvaniei. CNAIR a postat miercuri, noi imagini de pe loturile pe care UMB le are în lucru. 

23 feb. 2023, 13:18

Dorinel Umbrărescu lucrează intens pe loturile dintre Nădășelu și Poarta Sălajului, în total 42 de kilometri. Pe aceste șantiere sunt mobilizați 1.200 de muncitori și 360 de utilaje, a transmis CNAIR.

„Imagini mai jos de pe șantiere din Transilvania. Se realizează lucrări la viaducte, pasaje, poduri și podețe. Antreprenorul realizează grinzile necesare construcției în fabrica proprie din șantier”, au explicat reprezentanții CNAIR.

Potrivit companiei de stat, lucrările la terasamentul viitoarei autostrăzi sunt suspendate temporar din cauza ploilor abundente din ultima perioadă și a accesului dificil în zona acestora.

Potrivit CNAIR, stadiul lucrărilor se prezintă astfel:

– Secțiunile Nădășelu – Mihăiești (16,80 km) și Mihăiești – Zimbor (13,26 km)

Sursa de finanțare: Fonduri europene nerambursabile;

Stadiul fizic: 49,28%.

– Secțiunea Zimbor – Poarta Sălajului (12,24 km.)

Sursa de finanțare: Fonduri europene nerambursabile;

Stadiu fizic: 23,62%.

Antreprenorul lucrărilor: Asocierea SC Spedition UMB SRL – SC Tehnostrade SRL – SC Electromontaj SA.

 

Dorinel Umbrărescu a dat ordin: se construiește unul dintre cele mai așteptate poduri din România

 

Dorinel Umbrărescu a dat o nouă lovitură: afaceristul român, cunoscut pentru calitatea lucrărilor sale și promptitudine, a început lucrările la unul dintre cele mai așteptate poduri din țara noastră.

Oamenii lui Dorinel Umbrărescu se află în faza decopertărilor pentru Autostrada Buzău – Focșani, lotul 1, a informat Direcția Regională de Drumuri și Poduri Buzău. De asemenea, în prezent se lucrează la podul peste râul Buzău, care va fi unul dintre cele mai lungi din țara noastră, informează Ziarul de Bacău.