FOTO: Fiica actorului Bebe Cotimanis participă la Survivor 2023. Cine este, cum arată și cu ce se ocupă

Mai multe persoane publice vor concura în cadrul unei noi ediții a reality-show-ului „Survivor" 2023. Printre acestea se numără și fiica celebrului actor Bebe Cotimanis.

06 ian. 2023, 23:32

Ada Dumitru, în vârstă de 26 de ani, este fiica vitregă a lui Bebe Cotimanis. Mama ei este Iulia Dumitru, cu care actorul nu s-a căsătorit. Ada va concura în echipa Faimoșilor de la „Survivor România” 2023. Este prima apariție a tinerei, într-un show TV.

Fiica lui Bebe Cotimanis este actriță. Ea joacă la Teatrul Alexandru Davila, din Pitești. În profesia de artist a avut-o mentor de Susan Batson, fosta profesoară a lui Nicole Kidman.

Frumoasa fiică vitregă a lui Cotimanis a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale”, București, în anul 2017. Debutul pe scenă la avut chiar de la vârsta de 15 ani.

Despre relația dintre cei doi, dar și sfaturile pe care le-a primit de la părinți înainte de competiția „Survivor”, Ada Dumitru a vorbit într-un interviu pentru Pro TV, înainte de plecarea în Republica Dominicană.

Ada se caracterizează drept o fire vulcanică.

„Eu sunt mai din mahala! Dacă îmi ies din pepeni, fac urât. Fac urât dacă mi se pune pata. Mama mi-a zis să nu înjur, să nu vorbesc urât că lumea de la televizor nu știe că eu sunt o fată educată. Bebe, tot cu ‘să nu înjuri!’ m-a luat” a povestit tânăra.

Ada și Bebe Cotimanis au o relație foarte apropiată.

„E un soi de relație tată-fiică, uneori îmi mai scapă câte un „tata” pentru că el e foarte patern, foarte atent. În același timp e și o prietenie între mine și Bebe, suntem foarte similari, ne înțelegem foarte bine”, a mai declarat Ada, pentru Pro TV.

 

Cine sunt concurenții de la Survivor România 2023

 

Survivor 2023 va începe luni, 9 ianuarie. Din echipa Faimoșilor fac parte: DOC, Gheboasă, Maria Constantin, cântăreți, Ionuț Iftimoaie, fost kickboxer, Sebastian Dobrincu, tânăr antreprenor, Remus Boroiu, antrenor de fitness, Jorge, cântăreț și prezentator TV, Ștefania Stănilă, fostă gimnastă, Bianca Patrichi, coregrafă, Ada Dumitru, actriță, Carmen Grebenișan, antreprenor și vedetă social media, dar și Vica Blochina, fostă prezentatoare TV și amantă a lui Victor Pițurcă.

Din echipa Războinicilor fac parte: Alin Chirilă, luptător MMA, Alexandra Porkolab, manager marketing și vânzări, Robert Moscalu, barman, Lucianna Vagneti, antrenor personal, Dan Ursa, director zonal vânzări, Maria Lungu, designer vestimentar, Andrei Krișan, antrenor personal, Daria Chiper, baschetbalistă, Răzvan Danciu, student, Andreea Moromete, creator de conținut în social media, Andrei Neagu, actor și Codruța Began,  profesor de educație fizică și sport.