Vica Blochina vrea să câştige marele premiu la Survivor România 2023. Ce strategie va aborda: „Să nu am deloc intimitate”

Vica Blochina vrea să câştige marele premiu la Survivor România 2023. Faimoşii au plecat deja în Republica Dominicană, acolo unde se filmează show-ul sportiv, care va difuzat la Pro TV începând cu data de 9 ianuarie.

05 ian. 2023, 12:26
Vica Blochina vrea să câştige marele premiu la Survivor România 2023. Ce strategie va aborda: „Să nu am deloc intimitate”
Vica Blochina vrea să câştige marele premiu la Survivor România 2023

Vica Blochina vrea să câştige marele premiu la Survivor România 2023. Înainte să plece în Republica Dominicană, vedeta a răspuns la câteva întrebări în ceea ce privește parcursul în competiție.

Citeşte şi: Ce sumă a convins-o pe Vica Blochina să participe la Survivor România 2023: „Plec pe bani mulţi în vacanţă, fac şi detox”

Vica Blochina vrea să câştige marele premiu la Survivor România 2023

Întrebată care este cea mai mare provocare cu care crede că se va confrunta în acest concurs, Vica a răspuns: „Cea mai confruntare pentru mine este să dorm… să nu am deloc intimitate și să stau cu foarte multă lume și să nu am patul meu. Și să nu am wc!”, a spus ea, potrivit protv.ro.

În ceea ce privește tactica pe care o va aborda în Republica Dominicană, aceasta a dezvăluit că va apela la jocul psihihologic pentru a-și învinge colegii. „Mă bazez pe jocul psihic”.

Cei care au acceptat cea mai puternică provocare din lume sunt: DOC, Gheboasă, Maria Constantin, artiști cunoscuți în lumea muzicii, Ionuț Iftimoaie, campion kickbox, Sebastian Dobrincu, unul dintre cei mai tineri și de succes antreprenori și artiști din țară, Remus Boroiu, specialist în transformarea corporală, Jorge, cântăreț și prezentator cu o vastă experiență pe scenă, Ștefania Stănilă, campioană în lumea gimnasticii, Bianca Patrichi, coregrafă, Ada Dumitru, actriță, Carmen Grebenișan, creatoare de conținut și antreprenor, dar și Vica Blochina, una dintre vedetele TV cunoscute de către toți cei de acasă.

Ce dietă a ţinut Vica Blochina

Vedeta mănâncă prima masă la 13:00 și ultim masă la ora 18:00, iar apoi ține post negru până a doua zi. Vica Blochina a eliminat zahărul din dietă, ceea ce a ajuta-o să-și țină foamea în frâu. Singura ei plăcere vinovată a rămas alcoolul.

Mi-a verificat nivelul de insulină și am descoperit că este rezistent la insulină corpul meu. Mi-a făcut un regim care am văzut că acum este la modă în toată lumea. Mi-a făcut un regim ketogenic, cu intermitent fasting (post intermitent). Adică am vreo 20 de ore între mese. Prima mea masă este la ora 13:00 și ultima la ora 18:00. (…)

Eu tot beau alcool. Dar dacă elimini zahărul și tot ce înseamnă carbohidrați, nu mai ai pofte de niciun fel. Nu ciugulești deloc. În momentul în care ai pus jumătate de alună în gură sau un cruton, ceva cât de mic, insulina se duce în sus, iar în momentul ăla corpul nu te lasă să slăbești‘, a declarat Vica Blochina.