FOTO: Fiica cea mică a lui Helmuth Duckadam a atras toate privirile. Cum arată Julianne, fata pasionată de modă a „Eroului de la Sevilla”

Helmut Duckadam are multiple motive de mândrie. Probabil cel mai mare se referă la copiii săi. Printre aceștia, fiica sa, în vârstă de 14 ani. 

20 dec. 2022, 19:27
FOTO: Fiica cea mică a lui Helmuth Duckadam a atras toate privirile. Cum arată Julianne, fata pasionată de modă a „Eroului de la Sevilla”

Julianne, în vârstă de 14 ani, este fiica lui Helmut Duckadam (63 de ani). Adolescenta cu aspect de manechin și-a făcut apariția la un eveniment sportiv alături de tatăl său, de curând, „Gala Campionilor”, organizat la Brașov.

Julianne a rezultat din a doua căsătorie a fostului portar de la Steaua. Tânăra este pasionată de modă.

Fostul câștigător al Cupei Campionilor a divorțat în 2006 de Ildiko, după o căsnicie de 27 de ani. Ei au împreună doi copii, pe Robert și Brigitte.

Mai mult, Helmut Duckadam este și bunic. Are trei nepoți din partea băiatului său, Robert, pe Glad (17 ani), Elena (13 ani) și pe Ingrid (9 ani). De asemenea, fiica sa, Brigitte, l-a adus pe lume pe Daniel (4 ani).

 

Helmut Duckadam a scăpat de stresul de la FCSB

 

Helmut Duckadam a plecat cu scandal de la FCSB, „Steaua lui Becali” sau „FC Faci Ce Spune Becali”, denumire anunțată public chiar de către controversatul patron. În cele din urmă, fostul mare portar nu a mai acceptat să fie umilit de afacerist, din poziția de director de imagine.

„Eu am fost unul dintre puţinii care am susţinut că FCSB este Steaua. De azi, o spun cu regret, că Steaua NU MAI EXISTA! Cei care conduc azi FCSB şi CSA şi-au bătut joc de toată istoria acestei echipe de fotbal!”, a scris Duckadam pe Facebook, în octombrie 2022.

Dacă Duckadam nu mai vorbește despre FCSB, totuși celebrul portar are alte remușcări. Fotbalistul retras din activitate nu suportă să mai vadă cât de mult a decăzut România, din anumite puncte de vedere.

„Am ajuns niște canibali! Noi l-am împușcat pe Antonescu care a luptat cu Germania să recupereze Basarabia! Noi l-am împușcat în Sfânta zi de Crăciun pe Ceaușescu! Noi îl distrugem pe Iliescu, îl distrugem pe Băsescu. Nu știu, parcă am înnebunit de tot, atâta ură nu credeam că poate exista. Ne mâncăm între noi, ne sfâșiem! Unde vrem să ajungem? Încerc să mă detașez cât pot de ce e în jur, de politică, de tot… Vreau să am grijă doar de familia mea”, a declarat Duckadam, într-un interviu pentru Fanatick.