FOTO Greii muzicii românești, întâlnire de zile mari pe litoral. Cum s-au pozat Adi Minune și Dan Bittman pe plajă

Adi Minune și Dan Bittman au dat nas în nas pe litoral, unde nu au putut să nu imortalizeze momentul întâlnirii. Cei doi artiști iubiți de români s-au arătat încântați de coincidență și au zâmbit prietenoși la cameră.

10 sept. 2023, 13:06
FOTO Greii muzicii românești, întâlnire de zile mari pe litoral. Cum s-au pozat Adi Minune și Dan Bittman pe plajă

Adi Minune și Dan Bittman au lăsat agitația Capitalei și au fugit pe litoral să se răcoarească. Concidența a făcut ca cele două vedete ale muzicii românești să se întâlnească pe plajă.

Citește și: Catinca Roman s-a iubit cu Dan Bittman. Idila a fost dezvăluită chiar de sora Oanei. Ce spune despre Loredana Groza: „M-a aruncat la gunoi”

Adi Minune și Dan Bittman, întâlnire inoportună pe malul mării

Cei doi artiști, unul din lumea manelelor, deținător al unor calități vocale inconfundabile, celălalt, veteran al muzicii ușoare, Adi Minune și Dan Bittman nu au lăsat momentul să treacă neimortalizat. La bustul gol și cu briza mării prin păr, cei doi au zâmbit frumos la cameră.

FOTO Greii muzicii românești, întâlnire de zile mari pe litoral. Cum s-au pozat Adi Minune și Dan Bittman pe plajă

S-ar părea că problemele financiare cu care Dan Bittman s-a confruntat în ultima vreme nu l-a făcut să nu mai vrea să vadă marea o dată. Artistul s-a confruntat cu un deficit financiar serios, după ce afacerile sale nu au mai dat randamentul sperat. În timp ce pe plan profesional a reușit să guste succesul de pe cele mai înalte culmi, Dan Bittman nu mai face bani cu popriile afaceri puse pe picioare.

Pe data de 16 iunie, firma lui Dan Bittman de creație artistică, Danutz SRL, și-a suspendat activitatea după ce a înregistrat o pierdere de aproape 16.000 de lei și a acumulat la stat datorii de peste 115.000 de lei, scrie FANATIK.

Nici compania Danutz Casa, care se ocupă de centrul de recreere pe care Dan Bittman îl are lângă Autostrada Soarelui, nu a strălucit în acest an. Firma, care are o cifră de afaceri de aproape 200.000 de lei, a înregistrat o pierdere de 1.700 de lei, dar și datorii la stat de peste 1,5 milioane de lei.

Din păcate pentru artist, nici măcar firma Bitsolar, ce are ca obiect de activitate comercializarea energiei electrice și în care și-a pus foarte mari speranțe, nu i-a adus profitul la care se aștepta. Chiar dacă a investit sume uriașe de bani în această companie, în ultimul an fiscal Dan Bittman a pierdut 50.000 de lei.

În ciuda acestor pierderi și datorii uriașe, Dan Bittman a avut și profit și asta pentru că muzica rămâne în continuare principala sursă de venit a artistului. Dan Bittman deține 33% din acțiunile firmei Holograf Productions, care în ultimul an a avut o cifră de afaceri de peste 1,6 milioane de lei, adică în jur de 320.000 de euro, iar profitul a fost unul impresionant pentru o societate din România, respectiv 300.000 de lei, dintre care 100.000 de lei i-ar reveni artistului, adică circa 20.000 de euro.

Citește și: Cine este amanta lui Adi Minune. Bruneta s-a iubit cu un interlop cunoscut