Încă o tragedie pe șoselele din România. Patru persoane au murit pe loc și cinci au fost rănite – FOTO & VIDEO

Miercuri dimineață, în jurul orei 10:30, pe DN2, în afara localității Sinești s-a produs un grav accident de circulație, în urma căruia au rezultat 9 victime.

29 iun. 2022, 11:39

Update. Patru persoane și-au pierdut viața și alte cinci au fost rănite în urma accidentului.

În accident sunt implicate 9 persoane dintre care doi minori. Trei adulți și-au pierdut viața. Restul de 6 au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind răniți.

Care ar fi fost cauza accidentului de circulație din Ialomița

Din primele cercetări a reieșit că în evenimentul rutier sunt implicate 3 mașini, în urma impactului dintre acestea 3 persoane si-au pierdut viața și alte 6 sunt rănite și preluate de echipaje medicale.

Citește și: Accident extrem de grav. Un microbuz şi două maşini s-au ciocnit şi au luat foc VIDEO + GALERIE FOTO

Traficul este blocat pe sensul de mers București-Urziceni, se circulă alternativ, pe o singură bandă. Autoritățile  fac cercetări în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului de circulație, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Autoritățile au activat planul roșu

Având în vedere numărul persoanelor implicate, la nivelul județului Ialomița a fost activat planul Roșu de intervenție. Pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină pentru gestionarea unei situații de urgență, generată de producerea unui accident rutier produs în localitatea Sinești, în care au fost implicate trei autoturisme și 8 persoane, ocupanții celor trei autoturisme.

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck, implicați într-un accident. Fiul actorului, în vârstă de 10 ani, se afla la volanul unui Lamborghini și a intrat într-un BMW

La locul evenimentului s-au deplasat de urgență patru echipaje de salvatori din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, în sprijin trei echipaje ale SAJ Ialomița .

În sprijin acționează și ISU București-Ilfov cu 3 ambulanțe SMURD, dintre care una cu medic.