Jennifer Lopez și Ben Affleck, implicați într-un accident. Fiul actorului, în vârstă de 10 ani, se afla la volanul unui Lamborghini și a intrat într-un BMW

Jennifer Lopez a trăit spaima vieții ei, după ce a fost victima unui accident rutier, alături de fiul lui Ben Affleck.

27 iun. 2022, 12:02
Jennifer Lopez  și Ben Affleck, implicați într-un accident. Fiul actorului, în vârstă de 10 ani, se afla la volanul unui Lamborghini și a intrat într-un BMW

Fiul lui Ben Affleck, Samuel, în vârstă de 10 ani, se afla la volanul unui Lamborghini când a lovit un BMW parcat în spatele lui. Cu el se aflau și Jennifer Lopez și Ben Affleck.

Cei trei se aflau la o reprezentanță de vehicule de lux din Los Angeles. Se uitau la diferite mașini, iar la un moment dat Ben Affleck i-a permis fiului său să se așeze pe scaunul șoferului, într-un Lamborghini galben cu motorul pornit.

Samuel a pus Lamborghiniul în marșarier, moment în care vehiculul a intrat într-un BMW parcat în spatele său. În mașină, pe bancheta din spate, se afla și Jennifer Lopez.

După incident, Ben Affleck s-a dus în spatele mașinii să vadă ce s-a întâmplat. Actorul și-a îmbrățișat fiul la scurt timp pentru a-l liniști că e totul bine.

Ben affleck a spus că, din fericire, nu există pagube. Un angajat al reprezentanței a explicat că mașinile erau parcate foarte aproape una de alta și că nu a fost niciun accident.

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au logodit din nou în luna aprilie. Cei doi au fost logodiți inițial în 2003, însă și-au anulat nunta în ultimul moment și au decis să pună capăt logodnei.

Cei doi s-au reîntâlnit după 18 ani și au decis să-și mai dea o șansă. Jennifer Lopez (49 de ani) și Ben Affleck (52 de ani) sunt pregătiți ca de această dată chiar să ajungă în fața altarului.

Jennifer Lopez a fost căsătorită cu Marc Anthony și au împreună doi copii. După ce s-a despărțit de acesta, a început o relație cu fostul jucător de baseball Alex Rodriguez, însă a pus capăt și acestei relații după patru ani.

La rândul său, Ben Affleck a fost căsătorit cu Jennifer Garner, cu care are trei copii.

Citește și Ben Affleck și Jennifer Lopez, pregătiți pentru pasul cel mare. Actorul caută inel de logodnă, alături de mama soacră

Citește și Cum arată Jennifer Lopez nemachiată. Fanii au rămas șocați, mulți nici nu au recunoscut-o