FOTO: Incredibil! Celebra prezentatoare de la PRO TV s-a căsătorit cu șeful UNTOLD la scurt timp după ce și-a părăsit logodnicul, un bucătar-vedetă

O vedetă de la PRO TV, fost reporter, actual prezentator de știri, și-a părăsit iubitul, un bucătar celebru, pentru „boss-ul" de la Untold. Mai mult, cei doi deja s-au căsătorit, după doar câteva luni de relație. 

04 sept. 2022, 12:11

Cinci ani de zile s-a iubit Roxana Hulpe cu D’Artagnan, pe numele real Alex Petricean, devenit cunoscut după participarea la Masterchef. Cei doi erau logodiți. Încă din lockdown făceau planuri de nuntă.

Acum, Roxana trăieşte o poveste de dragoste cu Bogdan Rădulescu, omul de afaceri care o face fericită de ceva vreme. Momentul special unde iubitul i-a oferit inelul de logodnă s-a desfășurat în locurile natale ale știristei de la Pro TV, chiar la festival.

Un foc de artificii a fost lansat după ce ea a acceptat cererea în căsătorie, chiar de pe scena principală a festivalului UNTOLD 2022.

Nunta dintre Roxana și Bogdan a avut loc în acest weekend, într-un local de lângă lacul Tarnița, Cluj. Printre participanții la eveniment s-au numărat mai multe persoane publice, inclusiv vedete din cadrul PRO TV. Printre acestea, Roxana Ionescu, „Mama Natură”.

 

Cine este Bogdan Rădulescu

 

Bogdan Rădulescu a crescut la Oradea încă de când avea un an și jumătate, dar a urmat cursurile unei facultăți din Cluj-Napoca. Timp de cinci ani a lucrat în cele mai bune agenții de publicitate din Transilvania.

Ulterior, Bogdan Rădulescu a pornit propria afacere și a pus bazele unei firme care de câțiva ani organizează două dintre cele mai importante festivaluri din România.

Roxana Hulpe a fost reporter timp de 10 ani, iar acum prezintă de un an și jumătate ştirile PRO TV de dimineață, în weekend. Tânăra a fost promovată la pupitrul știrilor după ce a anunțat că demisionează şi pleacă la Prima TV.