FOTO: Incredibil! O fostă șefă de penitenciar sare în apărarea fraților Tate: „Sunt oameni deosebiți!” / Românca a produs bani pentru proxeneții britanici

Cele mai fidele escorte ale fraților Tate încep să sară în apărarea agresorilor. Oana Tașcău, fosta directoare a penitenciarului din Craiova, colaboratoare a britanicilor, intervine pentru proxeneți. Modelul de Onlyfans susține că britanicilor li se face o nedreptate. 

08 ian. 2023, 23:55
FOTO: Incredibil! O fostă șefă de penitenciar sare în apărarea fraților Tate: „Sunt oameni deosebiți!” / Românca a produs bani pentru proxeneții britanici

În mod șocant, femeia susține că frații Tate sunt mai degrabă inocenți, deci nevinovați.

„Mi se pare foarte nedrept ce se întâmplă. Andrew este un om deosebit, un om care respectă femeile și un om care tratează pe toată lumea frumos.

Am locuit o perioadă chiar în aceeași casă cu acest om și vreau să spun că m-a tratat ca pe o soră și m-a ajutat foarte mult.

După ce m-am pensionat m-am apucat de OnlyFans și el m-a ajutat cu absolut tot (…) Nu cred că este genul de bărbat care să aibă nevoie să recurgă la violențe pentru a avea o femeie”, a declarat cea poreclită de deținuți drept „Coana Orzoana”.

 

Trecutul controversat al Oanei Tașcău, protejata fraților Tate

 

Oana Tașcău are un trecut plin de scandaluri, asta pentru că în perioada cât a fost director de penitenciar a fost acuzată că s-a culcat cu un deținut, cu Tadas Miceika, fost luptător lituanian condamnat pentru trafic internațional de stupefiante în dosarul „Cocaină la Marea Neagră”.

De asemenea, ea a fost implicată într-un alt scandal din cauza unor imagini în ipostaze sexy.

De-a lungul carierei sale în cadrul ANP, Oana Tașcău a trecut din scandal în scandal din care nu au lipsit acuzaţii pentru presupuse angajări ilegale, fals în acte sau pentru dispariția unei cantități de 250 tone de orz pe care hoții ar fi furat-o din depozitul închisorii.