FOTO: Joe Biden, mai îndrăzneț ca niciodată. S-a afișat cu gleznele la vedere, după ce s-a pozat la bustul gol, la plajă

Joe Biden și-a făcut apariția în spațiul public cu o încălțăminte mai puțin obișnuită. Înainte de Summitul NATO, președintele octogenar s-a plimbat cu gleznele la vedere.

10 iul. 2023, 12:36

Se spune că „politicienii sunt într-o continuă campanie electorală”, ceea ce poate fi remarcat în special la liderii din SUA, „capitala PR-ului politic”. Și pentru că tot vorbim despre artificii de imagine, Joe Biden, cel mai în vârstă președinte american din istorie (80 de ani), a bifat o apariție surprinzătoare la finalul săptămânii trecute.

Liderul de la Washington a apărut cu o ținută mai lejeră, mai tinerească. Înainte de aurca în aeronava Air Force One pentru Summitul NATO – Vilnius (Lituania), Joe Biden a apărut într-un costul bleumarin, cu o cămașă descheiată, fără cravată și fără pantofi eleganți, ci cu pantofi sport, cu pielea piciorului la vedere. De la distanță nu se văd șosetele președintelui, însă cel mai probabil, acesta purta șosete foarte scurte, speciale pentru a permite aerisirea în zona gleznei și totodată, pentru a păstra igiena în pantof.

Totuși, există și alte opinii. Un internaut a explicat pe Twitter că încălțămintea lui Biden este de la Sketchers, pantofi sport speciali creați pentru a fi purtați fără șosete. Altul i-a dat dreptate userului de pe Twitter, care a explicat că la rândul său, nu încalță șosete când poartă Sketchers, scrie presa internațională.

Imaginile cu Joe Biden în pantofi sport au apărut la o zi după ce președintele american a fost surprins pe o plajă publică din Delaware. Liderul american a fost fotografiat la bustul gol alături de soția sa, Jill Biden.

Joe Biden, favorit pentru câștigarea unui nou mandat la Casa Albă

Alegerile din SUA vor avea loc la finalul anului 2024, iar partidele politice, dar și pariorii, respectiv bookmakerii, își fac deja calculele. În presa americană au apărut cotele.

În mod surprinzător, în urma gafelor și a multiplelor crize care i-au marcat mandatul, Joe Biden figurează pe primul loc în ceea ce privește șansele de câștig – VEZI AICI datele.

De-a lungul timpului, Joe Biden a fost tachinat de către adversarii politici, fiind etichetat drept prea bătrân pentru funcția de președinte al SUA.