FOTO: Laura Cosoi a recunoscut problemele din relația cu soțul ei. Ce se întâmplă, de fapt, în familia fostei iubite a lui Smiley

Laura Cosoi recunoaște dificultățile din relația sa. După ce a născut pentru a treia oară, viața de cuplu a început să sufere, a recunoscut actrița.

22 dec. 2022, 22:50

După venirea pe lume a Larei, al treilea copil, Cosmin Curticăpean, soțul Laurei Cosoi, a început să se simtă neglijat, aspect recunoscut de către actriță. Viața de familie, respectiv creșterea copiilor, presupune o mulțime de timp investit.

Totuși, în ciuda dificultăților, Cosmin demonstrează că este răbdător și acceptă faptul că cei mici trebuie să aibă prioritate.

„Cosmin este tatăl perfect, numai nu alăptează și nu ține sarcina, și nu naște, în rest face tot, tot, tot! (râde) Este un om foarte calculat, foarte rațional, logic, dar și foarte sensibil. Mi se pare că are combinația asta perfectă de bărbat.

Cosmin este un om care este extrem de implicat în viața de familie, deci nu există pe lumea asta ceva mai important ca noi și ne face să ne simțim foarte prețioase, iubite și răsfățate în fiecare clipă”, a declarat Laura Cosoi, într-un interviu pentru Viva.

 

Cum se descurcă Laura Cosoi și Cosmin cu cei trei copii

 

Cei trei copii îi lasă deseori fără energie pe Laura și pe Cosmin. Asta presupune inclusiv nopți nedormite.

„Aici e vorba despre amândoi, mai obosiți suntem amândoi, pentru că noaptea eu mă trezesc pentru Lara, el se trezește pentru fete. Acum suntem la fel de obosiți sau la fel de odihniți. Avem amândoi la fel de multă nevoie de atenție și de grijă, în plus el mai și lucrează în timpul zilei.

Dacă eu mai am timp de respiro, că sunt acasă cu Lara, el e la birou, și când vine de la birou îl luăm de bun la toate. (râde) Cumva, e foarte important să ne protejăm unul pe celălalt și să fim înțelegători amândoi, nu doar el”, a mai povestit Laura Cosoi, pentru sursa citată.

Întrebată dacă există momente în care Cosmin se simte neglijat, Laura a răspuns:

„Da, cu siguranță sunt momente când se simte neglijat și când atenția nu e îndreptată asupra lui. Și cred că e și firesc așa, dar e un om matur, e un bărbat care are 46 de ani, înțelege toate aceste etape”.

Laura și Cosmin sunt căsătoriți din anul 2015. Ei formează un cuplu din 2012. Timp de câțiva ani, Laura Cosoi a format un cuplu și cu Smiley.