Laurenţiu Reghecampf, plin de vânătăi pe faţă. Cum a fost surprins la ieşirea din secţia de Poliţie după mega-scandalul cu Anamaria Prodan

Trei dosare penale pentru violenţă în familie şi două ordine de protecţie au rezultat în urma mega-scandalului dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Scandalul s-a lăsat cu pumni şi picioare, în urma cărora antrenorul s-a pricopsit cu vânătăi pe toată faţa.

24 sept. 2022, 08:20
Laurenţiu Reghecampf, plin de vânătăi pe faţă. Cum a fost surprins la ieşirea din secţia de Poliţie după mega-scandalul cu Anamaria Prodan
În urma conflictului, Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan au fost audiaţi aproximativ patru ore la Secția de Poliție din Snagov. Potrivit polițiștilor, vineri, în jurul orei 19.30, antrenorul Laurențiu Reghecampf a venit la sediul Poliției Stațiunii Snagov pentru a reclama faptul că a fost agresat de fosta soție. La rândul ei, impresara s-a prezentat, câteva minute mai târziu, la aceeași subunitate de poliție, cu aceeași reclamație, scrie cancan.ro Practic, foștii soți s-au acuzat reciproc de loviri, iar, în plus, înainte de a veni la Poliție, impresara a sunat și la 112. La fața locului a sosit un echipaj medical, care a acordat îngrijiri medicale atât antrenorului, cât și fostei sale soții, mai spun reprezentanții Poliției. Mai multe imagini cu Reghe batut de Anamaria Prodan gasiti AICI!

Laurenţiu Reghecampf, plin de vânătăi pe faţă după mega-scandalul cu Anamaria Prodan

În urma conflictului dintre cei doi, au fost emise două Ordine de Protecție Provizorii. În cauză au fost deschise două dosare penale, pentru lovire sau alte violențe. În același timp, la sediul Poliției Stațiunii Snagov, un alt bărbat, în vârstă de 47 de ani, a reclamat faptul că a fost agresat de Reghecampf, în acest sens fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare. Citeste si Anamaria Prodan, primele declaraţii după ce ar fi fost bătută de Reghe: „A venit beat, mi-a zis că mă omoară” Cei doi s-au luat la bătaie pe proprietatea impresarei de la Snagov, după ce Reghecampf i-a reproşat acesteia că le-ar fi trimis mesaje invitaţilor la botezul fiului antrenorului în care acesta era denigrat, scrie Prosport,. Discuția ar fi escaladat și astfel s-ar fi ajuns la scandal și chiar bătaie. În plus, tehnicianul s-ar fi enervat și pentru că soția lui l-ar fi acuzat că a sustras niște bunuri comune de valoare. Citeste si Ce spune Dan Negru despre preotul Visarion Alexa. Motivul pentru care nu a mers la podcastul lui: „Eu n-am uitat însă niciodată”    

În urma conflictului, Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan au fost audiaţi aproximativ patru ore la Secția de Poliție din Snagov.

Potrivit polițiștilor, vineri, în jurul orei 19.30, antrenorul Laurențiu Reghecampf a venit la sediul Poliției Stațiunii Snagov pentru a reclama faptul că a fost agresat de fosta soție. La rândul ei, impresara s-a prezentat, câteva minute mai târziu, la aceeași subunitate de poliție, cu aceeași reclamație, scrie cancan.ro

Practic, foștii soți s-au acuzat reciproc de loviri, iar, în plus, înainte de a veni la Poliție, impresara a sunat și la 112.

La fața locului a sosit un echipaj medical, care a acordat îngrijiri medicale atât antrenorului, cât și fostei sale soții, mai spun reprezentanții Poliției.

Mai multe imagini cu Reghe batut de Anamaria Prodan gasiti AICI!

Laurenţiu Reghecampf, plin de vânătăi pe faţă după mega-scandalul cu Anamaria Prodan

În urma conflictului dintre cei doi, au fost emise două Ordine de Protecție Provizorii. În cauză au fost deschise două dosare penale, pentru lovire sau alte violențe.

În același timp, la sediul Poliției Stațiunii Snagov, un alt bărbat, în vârstă de 47 de ani, a reclamat faptul că a fost agresat de Reghecampf, în acest sens fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare.

Citeste si Anamaria Prodan, primele declaraţii după ce ar fi fost bătută de Reghe: „A venit beat, mi-a zis că mă omoară”

Cei doi s-au luat la bătaie pe proprietatea impresarei de la Snagov, după ce Reghecampf i-a reproşat acesteia că le-ar fi trimis mesaje invitaţilor la botezul fiului antrenorului în care acesta era denigrat, scrie Prosport,. Discuția ar fi escaladat și astfel s-ar fi ajuns la scandal și chiar bătaie.

În plus, tehnicianul s-ar fi enervat și pentru că soția lui l-ar fi acuzat că a sustras niște bunuri comune de valoare.

Citeste si Ce spune Dan Negru despre preotul Visarion Alexa. Motivul pentru care nu a mers la podcastul lui: „Eu n-am uitat însă niciodată”