FOTO: Lili Sandu, îngrijorată pentru sănătatea fiului, care a ajuns la spital. Ce a pățit puștiul de doi ani

Lili Sandu și soțul ei au trecut de curând, prin momente groaznice. Fiul cuplului a fost pe patul de spital. Sexy-vedeta de televiziune a povestit totul în social media. 

26 mart. 2023, 17:05
FOTO: Lili Sandu, îngrijorată pentru sănătatea fiului, care a ajuns la spital. Ce a pățit puștiul de doi ani

Lili Sandu a provocat îngrijorare după ce a postat pe internet o imagine cu fiul ei pe patul de spital, Thomas. Puștiul a fost operat, de curând. Vedeta de televiziune îi mulțumește lui Dumnezeu că totul s-a terminat cu bine, iar acum răsuflă ușurată.

Copilul lui Lili Sandu și a lui Silviu Țolu, în vârstă de doi ani, a fost supus unei intervenții chirurgicale de scoatere a polipilor, iar Lili Sandu a plâns și s-a rugat pe tot parcursul operației ca fiul ei să fie bine. Vedeta recunoaște că și-a făcut tot felul de griji, dar acum a revenit la sentimente mai bune.

„Of, imaginea asta îmi rupe sufletul în bucăți…. Stau lângă el cu ochii în lacrimi și îi mulțumesc lui Dumnezeu că azi ne-a vegheat. După multe luni de chin și nesomn, astăzi le-am spus ‘la revedere’ polipilor.

Pare o operație ușoară, doar că atunci când este vorba de copilul tău și ți-l imaginezi inert pe o masă de operație, intubat, respirând artificial preț de o oră, eh, se mai schimbă treaba.

Astăzi, m-am rugat pentru fiul meu și pentru toți ceilalți fii și fiice care sunt în spitale și pentru părinții lor. Acum am înțeles cum e, și e al naibii de greu”, a fost mesajul transmis de prezentatoarea TV în social media.

Cum a fost cerută Lili Sandu în căsătorie

Relația dintre vedeta TV și modelul care a participat la „Ferma” a surprins România. Silviu Țolu a povestit cum a reușit să dea lovitura cu Lili Sandu, una dintre cele mai dorite femei din țara noastră.

„A fost tot la Istanbul pentru că am vrut să recreez prima noastră întâlnire. De ziua ei, în 2019, pe 28 mai am făcut în așa fel încât să organizăm o petrecere la Istanbul. Am aranjat să primească niște flori la hotel. Am scos inelul de unde era ascuns, am pus o melodie, aveam un inside joke și știam că se așteaptă să o audă atunci când se va întâmpla.

Eram în camera de hotel, au venit florile, am scos inelul de unde era ascuns, adică într-o pereche de șosete și m-am urcat în pat, ea stătea și asculta muzică, m-am urcat așa într-un genunchi lângă ea și i-am oferit inelul”, a spus Silviu Țolu pe contul său de Instagram.