Mădălina Pamfile este o familistă convinsă. ”Eleva lui Mazăre” a renunțat la showbiz: „Vin destul de rar la evenimente, mă ocup de fetițe”

Mădălina Pamfile este o familistă convinsă. Bruneta a devenit cunoscută publicului ca fosta 'elevă a lui Radu Mazăre', însă acum nu are nicio treabă cu viața de dinainte, deoarece s-a făcut femeie de casă. Vedeta a decis să se retragă din lumina reflectoarelor și să se dedice întru-totul familiei.

14 iul. 2023, 23:19
Mădălina Pamfile este o familistă convinsă. ”Eleva lui Mazăre” a renunțat la showbiz: „Vin destul de rar la evenimente, mă ocup de fetițe”
Mădălina Pamfile este o familistă convinsă

Mădălina Pamfile este o familistă convinsă. Bruneta se iubește cu un milionar albanez, a cărei identitate nu a dorit să o facă publică. Chiar dacă are întemeiată o familie, nu este femeie căsătorită. Vedeta își împarte viața între România, Dubai și Ibiza alături de partenerul ei, pe care l-a făcut tată de două ori.

Citește și: Motivul pentru care Mădălina Pamfile nu vrea să dezvăluie identitatea iubitului ei: „El este iubitul meu, este tatăl fetițelor mele și, da, nu ne lipsește nimic”

Nunta nu știu când o facem. Eu nu sunt fan nunți și nu consider că un act te leagă. Dacă va fi, vom face o petrecere la anul sau peste doi ani, nu știu. Nu țintesc neapărat lucrul acesta. Nu vom avea cununie religioasă. Poate vom face doar o cununie civilă și o petrecere. Posibil să o facem pe plajă, white party poate”, a declarat Mădălina Pamfile, pentru Fanatik.ro.

Mădălina Pamfile este o familistă convinsă

Mădălina Pamfile este mămica a două fetițe superbe. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil – Celebrities își dedică mult timp creșterii și educării fiicelor sale. Și nu este deloc lucru ușor să facă asta, spune ea.

Vin destul de rar la evenimente, mă ocup de fetițe, de afacerile pe care le avem. Fetițele noastre sunt foarte obrăznicuțe, aventuriere, nu au frică de nimic și încearcă orice. Sunt mai puțin ascultătoare, dar nu mă deranjează pentru că este personalitatea lor. Câteodată vreau să le mai temperez, dar îmi amintesc că și eu eram la fel. Trec prin aceeași situație prin care a trecut mama mea, dar încerc să fiu mult mai degajată.

Sunt genul care țipă la copiii mei. Trebuie de fiecare dată când ne aflăm undeva să mă scuz. Le explic oamenilor că le-am rugat de zece ori să nu facă ceva anume.

Odată cu fetele mele învăț și eu să fiu mamă. Ele evoluează, iar eu sunt pusă în diferite situații. Încerc să gestionez bine situațiile și să fiu o mama cât se poate de corectă.

Mi-am luat multe cărți de parenting prima data când am născut. Am citit din ele, dar am văzut că nu se aplică deloc. Copiii sunt diferiți, trăim alte generații, părinții sunt diferiți, deci nu mă iau după cărți. Am încercat la început să mă iau după ce scrie în cărți, dar nu a funcționat.

Degeaba am încercat să-i fac ursuleți din castraveți sau roșii că a ajuns la cinci ani și tot nu mănâncă legume. Nu disper, o să prindă ea gustul mai târziu.

Eu sunt cea mai autoritară. Eu țip la ele, iar el țipă la mine să-i las fetițele în pace. Le ia apărarea. Nu am voie să țip de față cu el la cele mici. Avem multe discuții pe tema fetițelor”, a mai mărturisit vedeta.