De ce nu se mărită Mădălina Pamfile cu iubitul ei. Au două fetițe împreună: „Celebrăm sărbătorile fiecăruia și cam atât”

De ce nu se mărită Mădălina Pamfile cu iubitul ei. Bruneta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de tatăl fetițelor sale, un bărbat originar din Albania. Cei doi sunt foarte îndrăgostiți, însă nu au făcut pasul cel mare până acum. Vedeta a spus motivul pentru care nu a îmbrăcat rochia de mireasă pentru a doua oară.

15 aug. 2023, 13:09
De ce nu se mărită Mădălina Pamfile cu iubitul ei. Au două fetițe împreună: „Celebrăm sărbătorile fiecăruia și cam atât”
De ce nu se mărită Mădălina Pamfile cu iubitul ei

De ce nu se mărită Mădălina Pamfile cu iubitul ei. Fosta concurentă de la Bravo, ai Stil! a vorbit deschis despre relația sa, dar și despre motivul pentru care nu s-a căsătorit cu tatăl fetițelor sale până la acest moment.

Chiar dacă ar fi să facă nuntă, nu vrea cununie la biserică, întrucât ea și soțul ei sunt de religii diferite. Doar o petrecere, alături de oamenii importanți, își dorește aceasta.

Citește și: Mădălina Pamfile este o familistă convinsă. ”Eleva lui Mazăre” a renunțat la showbiz: „Vin destul de rar la evenimente, mă ocup de fetițe”

De ce nu se mărită Mădălina Pamfile cu iubitul ei

Am deja o familie, nu pun accent pe căsătorie. Am văzut cum a fost, nu e că nu am încercat. Poate o petrecere în rochie albă va fi la un moment dat, nu știu dacă va fi ceva religios. El nu este de aceeași religie, dar nu ne băgăm, ne respectăm religia, celebrăm toate sărbătorile fiecăruia și cam atât. Avem o familie frumoasă, încercăm să evoluăm împreună, să creștem fetițele cât mai frumos și partea de căsătorie nu mi se pare un ‘must have’.

O rochie albă poate o să am la un moment dat, dar nu mi-ar plăcea multă agitație, să stau la intrare, să dau noroc. Nu, mi-ar plăcea ceva cu familia, cu prietenii, undeva exotic. Am organizat două botezuri, două luări de moț, mi-a ajuns! Mi-ar plăcea, dacă ar fi să am o nuntă, să fie pentru noi”, a spus Mădălina Pamfile, potrivit Cancan.ro.