FOTO: Marius Șumudică a revenit în România. Antrenorul, surprins alături de soția sa sexy, pe plajă: „Fotbalul e istorie pentru mine!”

Campionatele de fotbal au reînceput, dar Marius Șumudică se află la plajă, la mare, sub umbrelă. Celebrul antrenor a fost refuzat de Rapid București, așa că a plecat într-o scurtă vacanță, alături de soția sa. 

24 iul. 2023, 08:51

Când unii muncesc, alții se relaxează. În cea de-a doua ipostază se află Marius Șumudică. Tehnicianul în vârstă de 52 de ani a rămas „pe tușă”, după ce și-a încheiat contractul cu arabii de la Al-Raed.

Marius Șumudică este cunoscut drept un mare familist. Zilele acestea petrece alături de soție – Liliana Șumudică și copii, pe litoralul românesc.

Marius Șumudică, pregătit să-și încheie cariera de antrenor

În opinia fostului jucător de la Rapid, Sportul și Maritimo, familia sa trebuie să se bucure mai mult de prezența sa.

Iată ce a declarat antrenorul, în urmă cu câteva luni de zile.

„În data de 4 martie 2023, mai exact peste două zile, împlinesc 52 de ani. A sosit vremea să stau mai mult alături de frumoasa mea familie, pe care, datorită fotbalului, am neglijat-o într-o mare măsură.

Îmi cer scuze familiei și promit că foarte curând ei vor fi pe primul plan, cu riscul de a spune stop meseriei de antrenor. Fotbalul mi-a dat totul, dar familia mea merită mai multă atenție.

Vă iubesc și vă promit că mă voi dedica vouă cât mai curând. În maxim câteva săptămâni, fotbalul va fi istorie pentru mine. Îmi iubesc soția, copiii, părinții, și Dumnezeu îmi spune că trebuie să fac acest pas”, a declarat Marius Șumudică, potrivit DigiSport.

Înainte de a încheia contractul cu Al-Raed, Marius Șumudică a mai antrenat Al-Shabab (tot Arabia Saudită), Yeni Malatyaspor (Turcia), CFR Cluj, Rizespor (Turcia), Gaziantep (Turcia), Al-Shabab, Kayserispor (Turcia), Astra Giurgiu, Concordia Chiajna, Al Shaab (Emirate), U Cluj, FC Vaslui, FC Brașov, Astra Giurgiu, AO Kavala (Grecia), Rapid București, Gloria Bistrița, Farul Constanța, Progresul București, Inter Gaz București, Rocar.

De-a lungul timpului, Șumudică s-a autopropus atât pe banca Rapidului, cât și a naționalei, susținut de fani, dar conducerea clubului din Giulești și a FRF-ului a ignorat dorințele suporterilor.

Fiica lui Marius Șumudică este o adevărată bombă sexy. Sarah are 22 ani și face furori pe Instagram

Sursă FOTO: Wowbiz.